سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولید روغن خوراکی بدون اسید چرب ترانس تا ۱۰ سال آینده

مدیرکل نظارت بر فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، بر ضرورت کاهش اسیدهای چرب ترانس در روغن های خوراکی تاکید کرد.

به گزارش گروه وب گردی باشگاه خبرنگاران جوان دکتر هدایت حسینی، اظهارداشت: در راستای ارتقای سلامت مواد غذایی، موضوع کاهش اسیدهای چرب ترانس روغن های خوراکی، از سال ۸۴ در دستور کار وزارت بهداشت قرار گرفت.

وی با اعلام اینکه در سال ۸۴ میزان اسیدهای چرب ترانس در روغن های خوراکی ۲۵ درصد بود، ادامه داد: این وضعیت در سال ۹۳ به حداکثر ۵ درصد رسید.

وی با اشاره به برنامه زمانبندی وزارت بهداشت برای کاهش میزان اسیدهای چرب ترانس در روغن های خوراکی به عنوان پرمخاطره ترین عامل نگران کننده در مصرف فرآورده های غذایی، تاکید کرد: بر اساس برنامه زمان بندی، میزان اسید چرب ترانس در روغن های خوراکی در کشور، از اول سال ۹۵ باید به زیر ۲ درصد و در نهایت در پایان برنامه ششم توسعه کشور، به زیر یک درصد برسد.

حسینی اظهارامیدواری کرد که بر اساس برنامه زمانبندی وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو، تا ۱۰ سال آینده شاهد تولید روغن های خوراکی بدون اسید چرب ترانس در کشور باشیم.

مدیرکل نظارت بر فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، آزمایشگاه های کشور می بایست در ارتباط با اندازه گیری اسیدهای چرب ترانس در روغن های خوراکی، از توانمندی بالایی برخوردار باشند تا بتوانند تشخیص دقیق انجام دهند.

منبع :مهر

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.