به گزارش
خبرنگار كلينيك گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ زمانی که افراد میوههای سرشار از آنتی اکسیدان را برای پیشگیری و درمان سرطان و دیگر بیماریهای لاعلاج طلب می کنند، غالبا به دنبال انواع عجیب و غریب آنها و سبزیجات خاص میگردند. اما ثابت شده است که غلات، حبوبات به خصوص ذرت سرشار از آنتی اکسیدان هستند.
گفتنی است که ذرت دارای ارزش غذایی و فواید سلامتی بسیار زیادی است که حاوی ویتامین B، A، E میباشد.
این ماده غذایی برای افرادی که قصد دارند وزن اضافی خود را کاهش دهند و خوش اندام شوند بسیار موثر است.همچنین مصرف روزانه یک عدد بلال می تواند آلرژی پاییزی را از بین ببرد.
همچنین با مصرف ذرت میتوان به راحتی با بیماری آلزایمر مقابله کرد.
از دیگر فواید ذرت این است که افراد با مصرف آن کمتر در معرض خطر بیماریهای قلبی عروقی قرار میگیرند و جذب کلسترول در خون آنها کاهش چشمگیری خواهد داشت.
آن دسته از بیمارانی که از دیابت رنج میبرند توصیه میشود که به مصرف ذرت پناه ببرند، چرا که ذرت قادر است دیابت و فشار خون را تنظیم کند. باید گفت که ذرت دارای بیش از صدها گونه متفاوت است که به رنگ های بسیار متنوعی موجود است این خوراکی دارای خواص بیشماری از جمله تقویت استخوانها، تنظیم روند هضم، کاهش بازیابی بواسیر و تاثیراتی مثبت بر روی پوست و بینایی میباشد.
انتهای پیام/