سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شیراز؛

آخرین یافته های علمی پیرامون سکته مغزی

دانشمندان علوم پزشکی از دانشگاه های کشورمان و شماری از کشورهای اروپایی و آمریکایی در هشتمین کنگره کشوری و دومین کنگره بین المللی، آخرین یافته های علمی پیرامون سکته مغزی را در شیراز بررسی می کنند.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز : دکتر افشین برهان حقیقی، دبیر اجرایی هشتمین کنگره کشوری و دومین کنگره بین المللی سکته مغزی در ایران، چهارشنبه در حاشیه این کنگره در گفت و گو با خبرنگاران گفت: سکته مغزی یک بیماری شدید دستگاه عصب مرکزی است که می تواند منجر به معلولیت شدید یا فوت شود.

وی اضافه کرد: متاسفانه بر اثر بروز این بیماری میلیون ها ساعت از عمر انسان به ویژه در دوره مولد تلف شده و از دست می رود.

برهان حقیقی که خود متخصص بیماری های مغز و اعصاب و فلوشیپ نورولوژی عروقی – مداخله ای است، اظهار کرد: در این کنگره علمی که متخصصانی از سایر کشورها نیز حضور دارند 10 عمل جراحی بر روی بیماران توسط زبده ترین پزشکان متخصص در این کنگره انجام خواهد شد .

وی بیان داشت: این بسیار مهم است که دلایل و عوامل منجر به این بیماری تشخیص داده شده و از علل ایجاد کننده آن پیشگیری شود همچنین ضروری است علائم سکته مغزی را به مردم آموزش دهیم و پزشکان نیز در مورد این علائم و تشخیص زود هنگام و بهینه سکته مغزی آگاه شوند، ضمن این که درمان های جدید سکته مغزی را در کشور باید جایگزین روش های قدیمی تر کرد. 

به گفته برهان حقیقی، در این کنگره از استادان بین المللی شناخته شده ای از جمله رندال اجل (Dr. Randall C. Edgell) از دانشگاه سنت لوییس آمریکا، افشین دیوانی و عدنان قریشی از دانشگاه مینه سوتا آمریکا،دمتریوس لوپس (Dr. Demetrius Lopes) از دانشگاه شیکاگو، اوا بارتل (Dr. Eva Bartles) از دانشگاه مونیخ آلمان،الکساندروس جورجیادیس (Dr. Alexandros Georgiadis) از دانشگاه مینه سوتاو استلیوس مانولیس (Dr. Stelios Manolis Smirnakis) از دانشگاه هیوستون آمریکا دعوت شده است.

دبیر علمی دومین کنگره بین المللی و هشتمین کنگره کشوری سکته مغزی در ایران نیز اظهار کرد: 60 مقاله به دبیرخانه این کنگره رسیده که از این تعداد 35 مقاله آن به صورت سخنرانی ارائه می شود که هشت سخنرانی آن جنبه پژوهشی دارد و مابقی مقالات نیز به صورت پوستر الکترونیک ارائه شده است.

دکتر عبدالحمید شریعت افزود: در حاشیه این کنگره که تا سوم مهرماه جاری ادامه دارد، اعمال جراحی کم تهاجمی به روی 10 بیمار مبتلا به سکته مغزی توسط حاذق ترین استادان و پزشکان انجام خواهد شد.

وی بابیان این که سالانه یک هزار و 500 بیمار سکته مغزی به بیمارستان نمازی شیراز مراجعه می کنند گفت:بدون تردید با لحاظ کردن آمار واقعی سکته مغزی که به سایر بیمارستان ها مراجعه می کنند، می توان نتیجه گرفت که شمار افراد مبتلای به این بیماری بیشتر از این تعداد است.

این متخصص مغز و اعصاب توجه به علایم صورت، دست و پا و تکلم را بسیار حیاتی و مهم دانست و بیان داشت: شهروندان با مشاهده تغییراتی در صورت، دست و پا و تکلم و اختلال در این موارد باید به موضوع بروز سکته مغزی شک و به مراکز تخصصی مراجعه کنند.


انتهای پیام/ ا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.