به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛به گفته کارشناس مسؤول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین استفاده از این رنگ که به «سوغات مکه» هم معروف است نه تنها در صنوف، بلکه در صنعت هم ممنوع شده است .
سلیمانی اضافه کرد : رنگ های طبیعی مجاز و خوراکی با منشأ گیاهی و رنگ های شیمیایی مجاز خوراکی ، اجازه استفاده در صنایع غذایی را دارد .
وی گفت: رنگ های شیمیایی تقلبی بسته بندی شده و همچنین فله و فاقد مشخصات، به علت شفافیت خوب، پایداری، قوام بیشتر و همچنین ارزان بودن، به مراتب بیشتر از رنگ های طبیعی استفاده می شود .
سلیمانی افزود:واحدهای تولید مواد غذایی صنعتی فقط به استفاده از رنگ های خوراکی طبیعی و شیمیایی مجاز است .
و ی گفت : لیست این رنگ ها از طریق ادارات نظارت بر مواد غذایی سراسر کشور به این واحدها اعلام شده است .
این کارشناس بهداشت محیط، ابتلای افراد به بیماری هایی، مانند سرطان (ریه، روده، کبد و کلیه)، ناباروری، بیش فعالی و پرخاشگری (در کودکان)، حساسیت، اختلال در سیستم ایمنی، چاقی و سقط جنین (در مادران باردار) را از جمله عوارض مصرف رنگ های غیر مجاز در افراد بیان کرد.
شهروندان در صورت برخورد با موارد تخلف ، می توانند موضوع را با شماره 33670110 و یا سامانه 1490 به بازرسان بهداشت محیط، اطلاع رسانی کنند .
انتهای پیام/س