به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز؛ رضا سلطانی اظهار داشت: از ابتدای سال تا پایان مرداد ماه تعداد 226 هزار 350 قطعه جوجه ریزی انجام شد.
وی با بیان اینکه این تعداد جوجه ریزی در 8 واحد فعال پرورش مرغ گوشتی انجام شده است بیان کرد: خوشبختانه تلفات جوجه ها نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش داشته است.
سلطانی ارتقای شاخص های بهداشتی را در واحدهای پرورشی از عوامل موثر در افزایش میران جوجه ریزی عنوان کرد.
رئیس اداره دامپزشکی اندیکا افزود: نظارت های بهداشتی کارشناسان دامپزشکی، بازدید بهداشتی قبل از ورود جوجه 1 روزه، مجوز بهداشتی جهت ورود و حمل جوجه، نظارت بر واکسیناسیون در طی دوره پرورش و رفع نواقص بهداشتی در سطح مرغداری ها باعث تولید گوشت سفید با کیفیت و سالم در سطح استان و افزایش تولید و بهره وری صنعت مرغداری خواهد شد.
انتهای پیام/ی