به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه تلویزیونی فاکس؛ "جان بولتون،" نماینده اسبق آمریکا در سازمان ملل، در مصاحبه با این شبکه به دیدار آتی "باراک اوباما،" رئیس جمهور آمریکا، با "بنیامین نتانیاهو،" نخست وزیر رژیم صهیونیستی، گفت: این موضوع قابل توجه است که این دیدار تا ماه نوامبر (آبان) برگزار نخواهد شد. تنها فرصتی که نتانیاهو و اوباما پیش از این تاریخ برای دیدار با هم خواهند داشت در چند هفته آینده و در زمان برگزاری جلسه مجمع عمومی سازمان ملل است. هر دو آنها در این جلسه حاضر خواهند بود و هر دو آنها سخنرانی خواهند کرد. به نظرم این دیدار یک دیدار کوتاه و مختصر خواهد بود و می تواند تحت الشعاع پیش بینی ما درباره این موضوع باشد که باراک اوباما با "حسن روحانی،" رئیس جمهور ایران، دست بدهد. به نظرم وی منتظر تصویر گرفتن به وی است. البته نتانیاهو دوست ندارد که در طول آن هفته دیداری با اوباما داشته باشد.
وی افزود: رئیس جمهور اوباما از مدت ها پیش به دنبال عکس گرفتن با روحانی بوده است. سال گذشته رئیس جمهور اوباما از روی درماندگی با روحانی و زمانی که وی در راه رفتن به فرودگاه جی .اف.کندی و در راه بازگشت به ایران بود، با او تماس تلفنی برقرار کرد. به نظرم با توجه به امضای توافق اگر کاخ سفید در این باره کاری انجام ندهد مایه تعجب خواهد بود. به نظرم نخست وزیر نتانیاهو نمیخواهد بخشی از این موضوع باشد.
نماینده پیشین آمریکا در سازمان ملل گفت: تمامی نشانههایی که وجود دارند دال بر این موضوع است که رئیس جمهور اوباما نمیخواهد که توافق اتمی با ایران را که دررابطه با برنامه اتمی تسلیحاتی ایران وین حاصل شد، متوقف کند. او به دنبال تغییر موازنه قدرت در خاورمیانه است. او تصور میکند که اگر ما روابط خوبی با ایران داشته باشیم آنها به بازیگری مسئوولیت پذیر در خاورمیانه و جهان بدل خواهند شد. معتقدم که این تنها یک خیال باطل است. این چیزی است که رئیس جمهور خواهان آن است. به نظرم دست دادن می تواند مهم باشد اما تنها سوال برای من این است که آیا "کیم جونگ اون،" رهبر کره شمالی، هم در مجمع عمومی سازمان ملل شرکت کند تا رئیس جمهور ما بتواند با وی هم دست بدهد.
بولتون در ادامه مدعی شد: آنچه که به نظر میرسد این است که ایران با اوباما معامله کرده است. ایرانیها به تمامی اهداف راهبردی که خواهان آن بوده اند در مذاکرات وین رسیدهاند. آنها در راه رسیدن به تسلیحات اتمی قرار دارند. آنها میتوانند شاهد رفع تحریمها باشند و ما کاری مهم در مقابله با این موضوع انجام نداده ایم.
وی در ادامه گفت: به نظرم توافق با ایران به منزله فاجعه برای آمریکاست. به نظرم این یک موضوع مهم سیاسی قابل بحث نه تنها در انتخابات آتی ریاست جمهوری سال 2016 است؛ بلکه در انتخابات مجلس نمایندگان و سنا هم مطرح خواهد شد. این موضوع این شانس را به مردم آمریکا میدهد که نظر خود را درباره آن اعلام کنند. به نظرم آنها این توافق را با حداکثر آراء رد خواهند کرد و نظرسنجیها این موضوع را نشان داده است.
انتهای پیام/