احمد دلبری مدیر کل بهزیستی استان تهران در جریان بازدید از مسکن مهر معلولان گفت: یکی از مهمترین دغدغههای بهزیستی، مسکن معلولان و خانهدار کردن خانوادههای دارای بیش از دو معلول است.
وی در ادامه، پس از بازدید پروژه 68 واحدی خیرین مسکن ساز عنوان کرد: ساخت مسکن معلولان بدون در نظر گرفتن پیوستهای محیطی و زیر ساختهای شهری امکان حضور اجتماعی این قشر را مهیا نمیکند.
دلبری بیان کرد: نگهداری از معلولان شرایط سختی را برای خانوادهها تحمیل میکند که با حمایتهایی از جمله مسکن معلولان میتوان شرایط زندگی معلولان در کنار خانوادهها را تسهیل کرد.
وی در پایان تصریح کرد: در شهرستان ملارد فرصتهای زیادی از جمله نیروهای مردمی و خیرین وجود دارد که باید از تمام پتانسیلهای موجود برای پیشبرد اهداف سازمان و خدمت به جامعه استفاده کرد.
مرکز توانبخشی رفیده میزبان شورای اداری
احمد دلبری مدیر کل بهزیستی استان تهران در جلسه شورای اداری مدیر کل استانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی که در مرکز توانبخشی رفیده برگزار شد اظهار کرد: وضعیت مسائل اجتماعی استن تهران مثل افزایش شهر نشینی و سکونت گاههای غیر رسمی، افزایش افراد معلول و زنان سرپرست خانوار بر اثر حوادث و تصادفات جادهای، افزایش آمار طلاق، رشد منفی ازدواج، تزلزل نهاد خانواده، اعتیاد و... در وضعیت نامطلوبی قرار دارد و اگر تمهیدات لازم در جهت رفع این مشکل اندیشیده نشود در آینده با بحرانهای بیشتری در استان تهران مواجه میشویم.
وی عنوان کرد: با توجه به تراکم جمعیت استان تهران و افزایش آسیبهای اجتماعی، تعداد نیروهای انسانی در بهزیستی ا ستان تهران وضعیت مساعدی ندارد و در5 سال گذشته 50 درصد از نیروهای سازمان بازنشسته شدهاند و با توجه به شرایط سخت و طاقت فرسای کار در بهزیستی، متاسفانه سختی کار برای این قشر زحمتکش در نظر گرفته نشده است.
دلبری در خصوص مختصری از عملکرد ارائه خدمات به جامعه هدف گفت: در بخش خدمات پیشگیری از معلولیتها و اعتیاد 246 مرکز درمانی در سطح استان تهران مشغول فعالیت میباشد و در سال 93 تعداد مراجعه کنندگان به این مراکز 80 هزار مرتبه به ثبت رسیده است.
وی در ادامه افزود: 8 هزار مرکز کاهش طلاق با همکاری دادگستری استان تهران به ارائه خدمات میپردازند و همچنین یک هزار و 557 فرزند تحت حمایت مراکز شبه خانواده امور اجتماعی، 2 هزارنفر دریافت کننده امداد، 11 هزار نفر زن سرپرست خانوار و 92 مرکز نگهداری ز سالمندان در استان تهران فعال و مشغول خدمت هستند.
دلبری در پایان تصریح کرد: دستگاههای مرتبط باید با هم اندیشی بتوانند در جهت اصلاح و بهبود روشهای اجرایی،افزایش رضایتمندی کارمندان و مراجعان، ارتقاء کیفیت خدمات، آموزش و مهارت آموزی معتادان بهبود یافته و... به راهکارهای موثر و مفیدی در جهت توانمندی توانخواهان تحت پوشش و رفع مشکلات دست پیدا کنند.
انتهای پیام/