سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

‌تاثیر سرویس غذاخوری بر غذا خوردن

زمانی که شما برای صرف غذا به رستورانی مجلل می‌روید هیچ وقت وسایل پذیرایی از جنس پلاستیک نخواهید یافت و در عوض میز شما با قاشق، چنگال و کارد سنگین تزئین شده است. بر اساس تحقیقات جدید علت استفاده از این وسایل پذیرایی کاملا علمی است.

به گزارش خبرنگار كلينيك گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محققان دانشگاه آکسفورد دریافتند کارد و چنگال سنگین‌تر موجب افزایش لذت بیشتر از غذا خواهد شد.
 
چارلز میشل، محقق این تحقیق اظهار کرد: این مورد به انتقال احساس معروف است و موجب تمرکز بیشتر مشتری به غذا خواهد شد.
 
وی در ادامه افزود: وزن بیشتر قاشق و چنگال موجب توجه به غذا و صرف بیشتر غذا خواهد شد که نتیجه آن لذت بردن بیشتر از غذاهاست.
 
از دیگر یافته‌های جالب این تحقیق، ارتباط رنگ و شکل ظاهری بشقاب غذاخوری و همچنین دسر در افزایش یا کاهش اشتهای فرد است. برای مثال، کیک شکلاتی درون بشقاب سفید و یا دسر صورتی رنگ در بشقابی هشت ضلعی موجب رضایت بیشتر مشتری خواهد شد.
 
انتهای پیام
برچسب ها: تغذیه ، اشتها ، بشقاب ، رنگ
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.