به گزارش خبرنگار اخبار
داغ گروه
فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ پورسعيد گفت: فرد كلاهبردار در تماس با مالباخته و متقاضيان وام اعلام که درخواست وام شما پذيرفته و به روشهاي مختلف و با استفاده از جملات اغوا كننده قرباني را متقاعد و اطمينان وي را جلب مي نمايند.
رئيس پليس فتا فرماندهي انتظامي استان بوشهر خاطرنشان كرد: يكي از شگردها و تأكيدهاي كلاهبردار براي متقاعد كردن قرباني از استفاده چندين كارت عابر بانك خواهد بود.
سرهنگ پورسعيد تأكيد كرد: مجرمين فضاي سايبر با سوء استفاده از عدم آگاهي شهروندان با ارسال پيامک و يا تماس تلفني به منظور فروش وام فوري بدون سپرده ، سند ، ضامن و با عناوين مختلف و استفاده از الفاظ فريبنده اغفال نموده از وي درخواست واريز مبلغي به عنوان هزينه کارمزد بانکي مي نمايند که با واريز مبلغ مذکور به شماره شماره حساب اعلامي از سوي مجرمين ارتباط تلفني بعد از آن قطع و به هيچ وجه جوابگوي تلفن شما نمي شوند.
رئيس پليس فتا انتظامي استان در اين خصوص به شهروندان توصيه كرد: به هيچ وجه به تماسهاي مشکوک و يا پيامکهايي که در اين قالب دريافت ميکنند اعتماد نکرده و جوابگوي آنها نباشند.
وي تاكيد كرد: بهترين حالت اين است که تماس مشکوک قطع و پيامک دريافتي حذف شود چون تجربه ثابت کرده که همواره اينگونه تماس ها و پيامها کلاهبرداري مي باشد.سرهنگ پورسعيد اضافه كرد: نيازي به اعلام اطلاعات بانکي مانند شماره حساب و کد ccv2 و رمز دوم يا حضور شما پاي عابر بانک نمي باشد و فقط کافي است شماره 16 رقمي يا 19 رقمي روي کارت بانکي شما اعلام شود.
سرهنگ پورسعيد در پايان ابراز كرد: در صورت نياز و مواجهه با چنين مواردي شهروندان قبل از انجام هر کاري مي توانند با شماره هاي تماس 2187632-2187669 -2187571 با همکاران بنده تماس و يا از طريق سايت پليس فتا موضوع را پيگيري کنند.
منبع: پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا
انتهای پیام/