سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اینترنت، اعتماد به دانسته‌های شخصی را سرکوب می‌کند!

پژوهش محققان دانشگاه ییل نشان می‌دهد جست‌وجوهای اینترنتی، مانع بروز دانسته‌های درونی افراد می‌شود، چراکه با این جست‌وجوها افراد قابلیت خود را برای اعتماد به دانسته‌های خود از دست می‌دهند.

به گزارش دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اینترنت منبع قدرتمندی برای کسب اطلاعات است که برای جست‌وجو یا تصدیق دانسته‌ها به آن رجوع می‌شود. طی این پژوهش، محققان از گروهی شرکت‌کننده درخواست کردند تا جواب‌های خود را به چندین پرسش ساده از حوزه‌های متفاوت، بر اساس رجوع به اینترنت و عدم استفاده از اینترنت امتیازبندی کنند.




در تحقیق نشان داده شد افرادی که از اینترنت برای پرسش‌های خود استفاده کردند، در مقایسه با کسانی که از اینترنت استفاده نکرده بودند، امتیاز بیشتری برای توانایی در توضیح این پاسخ‌ها به دست آوردند.





به گفته محققان هنگام استفاده از اینترنت دانسته‌های درونی خود را با منبع اطلاعی خارجی آشفته می‌کنیم ، زمانی که افراد به دانسته‌های خود اعتماد می‌کنند، ممکن است هنوز در رابطه با صحت و درستی دانسته‌های خود شک داشته و متوجه نشوند که چقدر مستقل از داده‌های اینترنتی هستند.

بر این محققان هشدار دادند توهم داشتنِ دانش که ناشی از وجود اینترنت است، می‌تواند پیامدهای منفی‌ای نیز به دنبال داشته باشد، چرا که افراد در زمان در دسترس نبودن اینترنت فکر می‌کنند که بیشتر از آنچه واقعاً دانشش را دارند، می‌دانند.

منبع : migna

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۱:۵۲ ۰۲ شهريور ۱۳۹۴
مثل کسی که بره کتابخانه بعد بگن طرف اطلاعاتش وابسته به کتابخانه است ........هیچ ربطی نداره.. مهم اینکه منبع اطلاعات که به دست میاری درست باشه