دکتر عبدالحمید ظفرمند، دندان پزشک و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتگو با خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص اصلیترین علل انجام ارتودنسی گفت: ارتودنسی در واقع درمانی است که یکی از اصلیترین نتایج آن تامین زیبایی دندانهای فرد میباشد به علاوه این عمل باید نتیجه درمانی موفق داشته باشد و حتی اگر فرد را زیبا نکرد حداقل سیستم طبیعی دندانها و زیباییهای قبلی فرد را از بین نبرد.
وی در رابطه با تمایل شخصی افراد برای انجام ارتودنسی تصریح کرد: نکته مهم دیگر در این زمینه تمایل شخصی افراد برای انجام ارتودنسی به علت احساس مشکل در دندانها و انجام این کار به جهت بهبود بخشی به وضعیت ظاهری است که این حساسیت بیدلیل بیشتر در خانمها مشاهده میشود.
این عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه بسیاری از مشکلات دندانی در افراد احتیاجی به ارتودنسی ندارند، اظهار کرد: گاهی با انجام یک درمان ثابت و گاهی با یک پلاک متحرک مشکل دندانی این افراد قابل درمان است.
وی تاکید کرد: ارتودنسی غیر ضروری به دلیل نبودن طول مدت درمان اغلب به صلاح فرد نیست.
ظفرمند پیرامون مشکلاتی که در پی ارتودنسی ممکن است برای فرد به وجود بیاید، اظهار کرد: به خاطر درگیری دندانها با سیم و سایر لوازم باعث میشود تا فرد به راحتی نتواند مسواک بزند که در پی مسواک زدن به صورت نادرست مشکلات و عوارضی همچون مشکلات لثهای مشکل دندانی(پوسیدگی) بروز پیدا میکند.
وی خاطر نشان کرد: به جهت جلوگیری از بروز عوارض احتمالی بهتر است اول میزان تاثیر ارتودنسی بر دندانها بررسی شود و پس از آن اقداماتی در جهت انجام ارتودنسی صورت پذیرد.
انتهای پیام/