سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز؛

اعلام آمادگی شهرداری تبریز برای مقابله با حوادث طبیعی

شهردار تبریز از آمادگی شهرداری تبریز برای مقابله با حوادث طبیعی خبر داد.

  به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛ نجفی در همایش زمین لرزه ارسباران از آمادگی شهرداری تبریز برای مقابله با حوادث طبیعی خبر داد و گفت: در حال حاضر اقدامات گسترده ای در داخل و خارج شهر تبریز از جمله نقاط مسکونی اضطراری ، راه های باز و بدون چراغ قرمز با عنوان رینگ و نیز ایجاد پارکهای چند منظوره در داخل شهر است

 وی همچنین از کمکهای مالی به شهرهای زلزله زده مانند ورزقان خبر داد و افزود: هر چند این کمکهای مالی پرداخت نشده اما در آینده نزدیک و پس از رفع موانع قانونی این کمکها پرداخت می شود

 نجفی بر ضرورت آمادگی بیش از پیش در برابر زلزله و بلایای طبیعی تاکید کرد و گفت: در حال حاضر در نقاط پرتراکم شهر تبریز مسیر گشائیهایی صورت گرفته تا درمواقع اضطراری ورود و خروج جمعیت با مشکل مواجه نشود.

احتشام حاجی پور ، رئیس شورای اسلامی استان نیز در این همایش با انتقاد شدید از کارهای انجام شده در گذشته گفت: البته بنده هم شهردار تبریز بودم و در مورد تبریز کارهای زیادی می توانست انجام شود که نشده و ما در برابر مردم مسئول هستیم.

وی تعلل در اجرای پروژه های عمرانی مهم را گناهی نابخشودنی دانست و گفت: آقایان مسئول گذشته و حال باید جوابگوی اعمال خود باشند.

ساعی ، مدیر کل بحران آذربایجان شرقی نیز در این همایش با اشاره به نقاط قوت و ضعف زلزله ورزقان یادآور شد: در این زلزله اقدامات خوبی از جمله حضور سریع و به موقع مسئولان درمحل و شناسایی نقاط و روستاهای آسیب دیده انجام شد که در نوع خود بی نظیر بود.

وی حضوررهبر انقلاب در منطقه زلزله زده ارسباران را یک فرصت واقدام ارزشمند خواند و گفت: معاندان می خواستند از این زلزله برای خود سوژه سازی کنند که ناکام ماندند.

کامران رحمتی شهردار ورزقان نیز در این نشست تخصصی گفت: در زلزله ورزقان بیش از ۳۰۰ هزار نفر از هم میهنان ما را در معرض آسیب قرار داد.

وی افزود: این زلزله، علاوه بر خسارات جانی ناگوار، زیان‌های اقتصادی فراوانی نیز به بار آورد که با گذشت سه سال از وقوع آن، هنوز هم آثار مخرب این فاجعه بر چهره مردمان، طبیعت و محیط زیست این منطقه دیده می شود.

 رحمتی تاکید کرد: در همین راستا و به منظور مرور عملکرد سازمان‌هایی که وظیفه امداد، نجات و بازسازی مناطق زلزله زده هریس، اهر و ورزقان را به عهده داشتند، شهرداری ورزقان با همکاری دستگاه‌های مدیریتی، دانشگاهی، اجرایی، امدادی و نظامی استان، تصمیم به برگزاری سمینار تخصصی گرفت و هدف از این همایش نیز شناسایی و مستند کردن نقاط قوت و ضعف هریک از سازمان های دارای وظیفه می باشد.

رحمتی خاطرنشان کرد: یکی از اهداف برگزاری این نشست علمی، یادآوری درس‌های عبرت آموز از زمین لرزه در سرزمین لرزه‌خیز آذربایجان، درد انسان‌ها و رنج پیوسته و نگرانی همیشگی از رویارویی با واقعیت‌های این پدیده طبیعی است.

 وفادار فرماندار ورزقان نیز در این همایش با اشاره به خسارات به جا مانده از زلزله ارسباران حجم این خسارتها را کلان دانست و گفت: در سالهای پس از زلزله اقدامات بزرگی انجام شده و البته در حوزه های زیر ساختی وسایرامور نیازمند کار بیشتری هستیم.

وی با اشاره به روند بازسازیها در منطقه عنوان کرد: باید بتوانیم به نحو احسن شرایط مطلوبی را برای مردم محروم و آسیب دیده منطقه به وجود آوریم.

مهدی زارع ، استاد دانشگاه های تهران و متخصص مدیریت بحران حوادث غیر مترقبه نیز در این همایش با اشاره به تلفات زلزله ها گفت: در این زلزله کودکان و سالخوردگان بیشتر ازهمه اسیب دیدند که علت آن هم ماندن آنان در خانه در هنگام زلزله و ناتوانی برای فرارکردن بود.

 وی ادامه داد: در زمان بازسازی نیز با مشکلاتی در زمینه اسکان مردم مواجه بودیم و مردم بیشترتمایل داشتند تا در همان مکانهای قدیمی روستاها زندگی کنند و حاضر به کوچ به محل جدید نیستند.

در این همایش که در سومین سالگرد رخداد زلزله ارسباران و با هدف بررسی نقاط قوت و ضعف این بلای طبیعی برگزار شد ، سخنرانان به تشریح اهداف ، برنامه ها و نیز طرح های انجام شده برای مقاوم سازی و آماده سازی برای زلزله پرداختند.  

انتهای پیام

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.