سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آمایش سرزمین، دانشگاه‌ها را ماموریت محور می‌کند

وزیر بهداشت گفت: طرح آماییش سرزمینی برای ماموریت محور شدن و نه محدود شدن دانشگاهاست و باید در حوزه تربیت نیرو هدفمند عمل کنیم.

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وب دا؛ دکتر سید حسن هاشمی در نشستی با مسئولین دانشگاه علوم پزشکی بابل در بیمارستان آیت الله روحانی این شهرستان ضمن ابلاغ سلام رییس جمهور و قدردانی هیات دولت از اقدامات صورت گرفته در حوزه سلامت این استان ، تلاش کلیه پرسنل علوم پزشکی‌، پزشکان‌، پیراپزشکان و پرستاران را شایسته تقدیر دانست و اقدامات صورت گرفته را باارزش خواند.

دکتر هاشمی گفت: امید می رود در آینده با توجه به ظرفیتهای بسیار خوب موجود شاهد فعالیتهای برجسته حوزه بهداشت و درمان در استان باشیم.

وزیر بهداشت با تاکید بر این که طرح آماییش سرزمینی برای ماموریت محور شدن دانشگاهها و نه محدود شدن آنهاست، عنوان کرد: هر دو دانشگاه علوم پزشکی بابل و مازندران دارای افتخارات هستند و باید به طور متوازن به آنها توجه کرد.

وی افزود: در حوزه تربیت نیرو باید هدفمند عمل کرد و متناسب با نیازها نسبت به تربیت دانشجو اقدام کنیم تا با تقسیم ماموریتها ،حوزه آموزش و پژوهش نیز تقویت شود ضمن آنکه در حوزه خدمات نیازمند گسترش امکانات و فعالیتها هستیم.

دکتر هاشمی همچنین با اشاره به پیشرفتهای خوب استان در حوزه زیرساختهای بهداشتی از تلاش همکاران خود قدردانی و ابراز امیدواری کرد در بخش درمانی هم به تدریج با حمایتهای مسئولین استانی کمبودها برطرف شود.

وی همچنین یادآور شد: اقدامات صورت گرفته در حوزه بهداشت در دو دهه آینده مشخص می شود.

وزیر بهداشت با مروری بر استاندارد تخت در دنیا گفت: در کشور به ازای هر 1000 نفر 1.2 تا 1.5 تخت داریم در بابل این میزان 1.2 است ضمن آن که 40 درصد تخت های موجود در استان نیز نیازمند نوسازی است و باید در حوزه خدمات درمانی فرصت بازسای و نوسازی را فراهم کنیم .

وزیر بهداشت با بیان این که برای بازسازی و نوسازی مراکز بهداشتی درمانی محدویت های اعتباری نیز وجود دارد ، گفت: باید سراغ خرید خدمت نیز رفت و از مشارکت خیرات نیز بهره مند شد .

دکتر هاشمی با تاکید بر این که باید در ارایه تسهیلات به خیرین تلاش کنیم ، افزود: باید در قالب بیمه ها خرید خدمت کنیم و از سرمایه گذاری خیرین استقبال کنیم و ضروری است که دولت این سرمایه گذاری را تضمین کند.

وزیر بهداشت همچنین از مسئولان محلی این استان خواست از محل زمین هایی که در اختیار آنها قرار دارند و در حال حاضر دارای موقعیت ممتاز تجاری امکان تغییر کاربری آن برای خلق ثروت وجود دارد با اقدام برای تغییر کاربری اعتبارات مورد نیاز برای ساخت مراکز درمانی را فراهم کند.

دکتر هاشمی همچنین در این نشست با اشاره به وضعیت بسیار مناسب اساتید و اعضای هیات علمی این استان از قابلیت توریست درمانی در این منطقه خبر داد و گفت: ویژگی ممتاز طب سنتی و قدمت دیرینه آن در کشور به ویژه در این منطقه قابلیت توسعه دارد و این امکان وجود دارد که در مازندران در قالب یک کلینیک تخصصی و فوق تخصصی طب سنتی امکان ارایه خدمات با تاسیس یک مرکز فراهم شده به گونه ای که در آن با بهره گیری از دانش کهن طب سنتی در کشور و با بهره مندی از شکل کاملا ایرانی امکان ارایه خدمات را برای گردشگران خارجی و ایرانی فراهم کرد.

وی همچنین از امکان ایجاد دو یا سه مرکز جامع سرطان در رشته های تخصصی و فوق تخصصی سخن گفت و با اشاره به بازدید صبح امروز خود از یک مرکز پرتو درمانی در  بابلسر، ارایه خدمات بسیار گسترده به مراجعه کنندگانی از سراسر استان در این مرکز را قابل توجه خواند و گفت: این مرکز نیازمند تجهیزات بیشتر و امکانات مدرنی است که آن را به یک قطب درمانی برای استان و حتی خارج از استان تبدیل کند و به نظر می رسد در بخش درمان فرصت هایی هست که نیازمند سرمایه گذاری است.

وی در ادامه به طرح های خوب بخش  .....  اشاره کرد و تاکید کرد کار این حوزه تصدی گری نبوده بلکه خرید خدمت است و آنچه می تواند باعث ارتقا خدمات در این بخش شود کاهش تصدی گری و حمایت از حضور سرمایه گذاران است.

وزیر بهداشت بار دیگر با قدردانی از همراهی استاندار، نمایندگان مجلس، فرماندار و سایر مسئولان محلی ابراز امیدواری کرد با حمایت از هر دو دانشگاه در استان شاهد اقدامات موثر و اثرات ماندگاری باشیم که دارای خیرات و برکات فراوان در آینده است.

دکتر هاشمی انجام هزار پیوند کلیه در بابل را یکی دیگر از افتخارات ارتقای بهداشت و درمان در این استان دانست و در بازدید از بخش NICU بیمارستان امیرکلا نیز گفت: این که با تجهیز این بخش به امکانات به روز هیچ نوزاد زیر 500 گرم وزن  فوت نکرده است از افتخارات مورد توجا این بخش است چراکه که این امر در پیشرفته ترین مراکز دنیا هم بی سابقه است .

دکتر هاشمی  بار دیگر با مرور ظرفیت های مناسبت این استان در بخش های بهداشتی و درمانی خواهان توجه بیشتر مسئولان استان به تغییر کاربری برخی زمین های موجود و تامین اعتبار برای ایجاد مراکز مورد نیاز و تجهیز مراکز فعلی شد.

وزیر بهداشت در پایان  همچنین حضور بسیاری از اساتید و اعضای هیات علمی در بخش های درمان سرطان، پیوند مغز و استخوان و چشم پزشکی را که اغلب در رتبه های اول کشوری بوده است را از ویژه گی های ممتاز این استان برشمرد که نوید بخش آینده ای پر امید در حوزه سلامت شمال کشور است.


انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.