سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نوربخش در جمع خبرنگاران:

درب بازارهای ایران نباید برای ورود کالاهای خارجی گشوده شود

به دلیل گشایش‌های انتقال ارزی و تغییرات در منابع بلوکه شده‌ ایران، باید از ورود کالاهای خارجی جلوگیری شود.

به گزارش خبرنگار رفاهی  گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوانسید تقی نور بخش مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در نخستین نمایشگاه تامین اجتماعی سرمایه گذاری و توسعه پایدار در جمع خبرنگاران اظهار کرد: عدم ورود کالاهای خارجی در ایران، مشارکت در سرمایه گذاری و صادرات با نگاه هولدنیگ‌های شرکت‌های فعال نشان می‌دهد که سازمان تامین اجتماعی در بخش صادرات به ویژه در صادرات تکنولوژی اصلاح ژن به کشورهای اروپایی و آمریکایی بسیار فعال بوده است.

وی تصریح کرد: سازمان تامین اجتماعی علی رغم شرایط تحریم توانست در بخش اقتصادی با استفاده از نفت کش جمهوری اسلامی ایران، سوخت کشور را مبادله کرده و با خود اتکایی و خرید کشتی‌های جدید، وظیفه خود را در قبال سوخت انجام دهد.

مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی ادامه داد: کشتی رانی جمهوری اسلامی ایران نیز ضمن توسعه و گسترش فعالیت‌های خود در دریای خزر در افزایش تعداد نیروهای مجرب باروری و مسافربری نیز فعال بوده است.

نوربخش با اشاره به فعالیت‌های دارویی ایران افزود: علی رغم مشکلات انتقال دانش به دلیل تحریم‌ها، تولید بسیاری از داروها در همین منطقه با موفقیت انجام شد.

وی در خصوص تولید ریل و اصلاح ساختاری در ریل‌های فرسوده کشور گفت: در زمینه فعالیت‌های مربوط به فولاد و معادن، تولید ریل و اصلاح ساختاری ریل‌های فرسوده در کشور در چند ماه آینده به بازار ارائه خواهد شد و این تولیدات به نحوی است که زیر ساخت‌های کشور تامین شود.

مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی در خصوص توسعه و سرمایه گذاری بخش شستا نیز تصریح کرد: شستا می‌تواند کریدور مناسبی برای انجام اصل 44، صورت گرفتن واگذاری نهادهای عمومی و بازگشت منابع لازم سازمان تامین اجتماعی برای خصوصی سازی در کشور باشد.

نوربخش با بیان اینکه شرکت‌های سرمایه گذاری در حال حاضر سود ده هستند، ادامه داد: سود دهی این بخش، در گذشته بیش از 11 درصد نبوده است اما اکنون برای 60 هزار نفر اشتغال زایی داشته‌ایم که ارتقای خوبی محسوب می‌شود.

وی تصریح کرد: شرکت‌های بسیاری زیر مجموعه سه هدلینگ فعال سازمان تامین اجتماعی که شامل گردشگری، خانه سازی و دارویی که منابع آن مربوط به بیمه شدگان بوده، شکل گرفته است.

مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی با اشاره به سود سرمایه گذاران شرکت‌های تامین برای پرداخت مستمری، گفت: سود سرمایه گذاران این شرکت‌ها در سال گذشته 2 هزار و 800 و در سال جاری 3 هزار و 900 میلیارد تومان بوده است که توانسته‌ایم 4 هزار و 100 میلیارد تومان را برای افزایش سرمایه شرکت‌های شستا ایجاد کنیم.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.