سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

این چاشنی‌ها را جایگزین نمک کنید

سازمان بهداشت جهانی معتقد است افراد باید زیر 6 گرم نمک در روز استفاده کنند که متاسفانه در کشور ما این میزان بیشتر از 6 گرم است.

پیام فرحبخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: به هیچ عنوان نمک را به سفره هایتان وارد نکنید و اگر میخواهید طعم شوری در زندگیتان جاری باشد به جای نمک معمولی از نمک رژیمی استفاده کنید به دلیل آنکه نمک طعام از کلرورسدیم و نمک رژیمی از کلروپتاسیم تشکیل شده است.

وی در ادامه تصریح کرد: نمک رژیمی نه تنها باعث بالا رفتن فشار خون نمی‌شود بلکه باعث کاهش فشار خون نیز می‌شود و همچنین به سلامتی قلب و عروق نیز کمک خواهد کرد.

فرحبخش با اشاره به میزان استفاده نمک در روز اظهار داشت: سازمان بهداشت جهانی معتقد است افراد باید زیر 6 گرم نمک در روز استفاده کنند که متاسفانه در کشور ما این میزان بیشتر از 6 گرم است زیرا تمامی افراد نمک زیاد مصرف می‌کنند و به جای نمک از چاشنی‌های دیگر مثل فلفل، زنجبیل، دارچین، آویشن یا طعم دهنده‌های دیگر به غذا اضافه کنند تا بتوانیم نمک را از سر سفره‌ها حذف کنیم.

متخصص تغذیه خاطر نشان کرد: افرادی که فشار خون بالا دارند با مصرف زیاد نمک وضعیت‌شان برتر خواهد شد و نیز بالا رفتن فشار خون دلیلی برای سکته‌های مغزی و سکته‌های قلبی است  بنابراین توصیه می‌کنیم افرادی که فشار خون دارند باید نمک را به طور محدود استفاده  کنند.


انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
شيرين
۱۳:۰۰ ۱۲ مرداد ۱۳۹۴
ضمن عرض سلام و سپاس از اطلاعات مفيدى كه دراختيارهموطنان قرارميديد،اگر امكانش هست در رابطه با منابع دسترسى كلريدپتاسيم هم راهنمايى بفرماييد.
نسرین
۲۰:۰۰ ۱۱ مرداد ۱۳۹۴
آقا ما برنج نم میکنیم بعدش آبشو میریزیم بیرون، نمیخوریم که. بین حبوبات نمک میریزیم که خراب نشن. دستمون میسوزه نمک میپاشیم. سر سفره نمک تزیینی هس والا کسی نمیخوره
حمید
۱۴:۰۰ ۱۱ مرداد ۱۳۹۴
سلام
اگر نمک چیز بدی هست چرا انهمه ضرب المثل و حدیث در مورد اون وجود داره
مشکل اصلی این هست که کلروسدیم رو به عنوان نمک خوراکی به سفره ما وارد کردند
در صورتی که اگر از نمک طبیعی مثل سنگ نمک و نمک دریاچه استفاده بشه این مشکلات پیش نمیاد