به گزارش خبرنگار
اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، چندسال گذشته و همزمان با ورود تلفنهای همراه هوشمند و بهویژه اندرویدی به بازار ایران، شاهد تغییر و تحولات عظیمی در سبک زندگی خانوادهها و بهخصوص جوانان شدهایم. زمینهسازی پذیرش این همراه هوشمند را میتوان به شبکههایاجتماعی نسبت داد. از واتس آپ و وایبر از مد افتاده گرفته تا تلگرام و اینستاگرام که جدیدا طرفداران زیادی پیدا کرده است.
روح الله مومن نسب کارشناس فضای مجازی به خبرنگار گفت: تلگرام متعلق است به کسی که نتانیاهو وی را برادر خود می داند و به صراحت می گوید: شما برادر من هستید و توانسته اید به امنیت رژیم صهیونیستی کمک ویژه ای بکنید.
وی ادامه داد: یک چنین فردی نرم افزاری به نام تلگرام را طراحی می کند که به طور گسترده در سراسر جهان جایگزین وایبر و دیگر نرم افزار های می شود.
مومن نسب با اعلام اینکه به واقع این نرم فزار یک نوع بد افزار می باشد تشریح کرد: کسانی که این نرم فزار را طراحی کردند همان کسانی هستند که تا چند روز پبش ویروس طراحی می کردند.
این پژوهشگر فضای مجازی خاطرنشان کرد: امروز تلگرام همان ویژگی هایی دارد که ویروس های آنان داشت.
وی ابراز داشت: اگر دیروز یک ویروس بر روی هسته گوشی موبایل می نشست و اطلاعات گوشی و کامپیوتر را سرقت میکرد حالا همین کار را تلگرام دارد انجام میدهد.
مومن نسب تصریح کرد: تلگرام به دوربین گوشی دسترسی پیدا می کند و فیلم و عکس می گیرد؛ به میکروفون گوشی دسترسی پیدا می کند و مکالمات را شنود می کند؛ تمام اطلاعات روی کارت حافظه موبایل می تواند بردارد و از طریق gps و آنتن های مخابراتی و wifi می تواند در هر لحظه مکان صاحب گوشی را شناسایی کند و حتی می تواند تمام اطلاعات گوشی را حذف کند .
رییس سابق اجرای دستورات کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه دادستانی کل کشور با بیان اینکه فضای تلگرام فضای نامناسبی می باشد ، تشریح کرد: وقتی به استیکرهای تلگرام نگاه می کنیم در میان آنها استیکر های غیر اخلاقی دارد که به سرعت داخل کشور پخش شد به گونه ای که همه کاربرانی که ما بررسی کردیم این استیکر ها رو دیده اند.
معاون سابق مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: این استیکرهای نامناسب برای همه ی افراد اثرات مخرب دارد و در قالب استیکر روابط جنسی را اموزش می دهد و به نهاد های کشور مثل سپاه و نهاد های نظامی و امنیتی توهین می کند.
مومن نسب با اشاره به اینکه در واقع یک جور عقده گشایی رژیم صهیونیستی در استیکرها وجود دارد، ادامه داد: از طرفی اکانت هایی که خلاف منافع رژیم صهیونیستی هستند را حذف می کند که نمونه آن در روز قدس پیام های از طریق این نرم فزار یا بد افزار ارسال می شد که جلوی چند اکانت را گرفت و برای خود بنده هم رخ داد.
وی بیان داشت: تلگرام حتی از طریق پردازش اطلاعاتی دیتا ماینینگ می تواند افکار عمومی را به جهتی سوق بدهد که نمونه های فراوانی وجود دارد مثل دروغ هایی که درباره مهاباد پخش شد که مدتی شهر مهاباد را بهم ریختند و یا شایعاتی به اسم اسید پاشی در اصفهان پخش شد.
این کارشناس فضای مجازی گفت: در واقع تلگرام با پردازش اطلاعاتی یک نفر یا قشری از مردم ، ضعف جمعی آنها را پیدا می کند و می تواند افکارشان را به جهتی مورد نظر خود هدایت کند.
وی تشریح کرد: به طور مثال مردم یک شهر عاطفی تر هستند و از پیام ها مشخص می شود که بحث احساسی روی آنها تاثیر می گذارد و تلگرام محرک های احساسی برایشان ارسال می کنند و نهایتا می شود اتفاقاتی که مشکلاتی برای کشور ایجاد می کند.
مومن نسب تاکید کرد: این نرم افزار ها تهاجم فرهنگی را به سرعت بیشتری پیش می برند به شکلی که این نرم فزارها تبدیل به جنگ افراز ، جنگ نرم شده اند.
وی خاطر نشان کرد: یک محتوای و مطلب نامناسب به سرعت در تمام این شبکه دیده می شود ولی دهها و هزاران مطلب خوب قابل مشاهده نیست و این خاصیت تلگرام و اینستاگرام می باشد.
این کارشناس فضای مجازی در ادامه با اشاره به درآمد هنگفت رژیم صهیونیستی از تلگرام و اینستاگرام ، گفت: وزیر اقتصاد رژیم صهیونیستی در مورد یکی از نرم افزار ها می گوید که ما توانستیم ازاین نرم افزار به میزانی درامد کسب کنیم که سیاست بایکوت اسرائیل را در اروپا بشکنیم.
وی تاکید کرد: یعنی در واقع با عضویت هر نفر در تلگرام ، اینستاگرام و …حدود ۱۴۵ دلار ارز وارد رژیم صهیونیستی می شود و با این در آمد رژیم صهیونیستی ارتش خود را قوی تر می کند و فلسطینی های بیشتری را می کشد.
مومن نسب ادامه داد: با عضویت هر نفر در تلگرام و اینستاگرام و … رژیم صهیونیستی ۵۰ گلوله مرغوب امریکایی خریداری می کند و به سینه بچه های فلسطینی می زند.
وی تصریح کرد: از طرفی با هر کلیکی که داخل محیط نرم افزار انجام می شود بین چهار تا بیست سنت به رژیم صهیونیستی کمک می شود که حاسبه کنید که هر دلار ۱۰۰ سنت می باشد و یا هر کلیک چقد ما کمک کردیم .
منبع: فمینا
انتهای پیام/
چرا فیلترش نمکنین
اسراِِییل
شما که بهتر میدونین چه بلاهایی داره سر ملت میاره والا کسایی که موافق فیلتر کردنش هستن از مخالفاش کمتر نیستن
ثانیا نمیشه با این کیفیت پایین مکالمات انتظار داشت مردم استفاده نکنند.من خودم روزی 6 ساعت دارم مکالمه مفت انجام میدم تمام موارد ایمنی رو هم رعایت میکنم طوری که توی گوشیم هیچ چیز مهمی نگر نمیدارم.
ثالثا اگه قرار بر این باشه که بیایم در مورد اینکه چی بخریم یا چی استفاده کنیم سودش میره جیب صهیونیست و ... حرف بزنیم کار بیهوده ای هست چون حرف زدن آسونه حرف نزنیم راه حل پیدا کنیم.
ولی مهم تر از همه چیز اینه که خود ما کنار نشستیم و میگیم این بده ، اون اوفه
خب برادر من به جا اینکه خوبی یا بدی شو بگی پاشو برو یکی شبیه شو بساز . مردم اگه استفاده نکردن بگو چرا نکردین .
اگه دوست دارید خب از اون استفاده کنید...
من که نداشتم ولی میگن سرعتش مث تلگرامه!
اونم ایرانی نیست