سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سجادی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

پافشاری طرف مذاکره‎کننده بر بازرسی نظامی واکنش منفی ایران را در پی دارد

سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت:‌ اگر پافشاری طرف مقابل مذاکره بر روی بازرسی از بعضی از مناطق و مسائل مربوط به موشک‌سازی ادامه داشته باشد، در آینده این پافشاری تَأثیرات منفی بر رفتار طرف ایرانی خواهد گذاشت.

سیدکمال سجادی در گفت‌وگو با خبرنگار احزاب وتشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در رابطه با قطعنامه شورای امنیت پس از جمع‌بندی مذاکرات وین اظهار داشت: این قطعنامه زیاده‌خواهی‌های غرب و مخصوصا آمریکا را در رابطه با جمهوری اسلامی نشان می‌دهد.

وی با بیان اینکه لغو تحریمهای ظالمانه علیه ایران در قطعنامه مصوب شورای امنیت تأثیرات مثبتی در نتیجه جمع‌بندی مذاکرات خواهد داشت، خاطر نشان کرد: با این حال اگر پافشاری آنها بر روی بازرسی از بعضی از مناطق و مسائل مربوط به موشک‌سازی ادامه داشته باشد، در آینده این پافشاری تَأثیرات منفی بر اعمال طرف ایرانی خواهد گذاشت. 

سخنگوی جبهه پیروان در ادامه افزود: واردشدن به بحث موشک‌های بالستیک، موضوعی است که در مذاکرات مطرح نشده است زیرا در جریان مذاکرات فقط به موضوعات فناوری هسته‌ای پرداخته شده است.

سجادی با اشاره به اینکه مقامات نظامی کشور به وارد شدن طرف مقابل مذاکره به بحث موشک‌های بالستیک واکنش نشان داده‌اند، ادامه داد: مقامات دیپلماسی کشور و صاحب‌نظران هم تاکید کرده اند که ورود به بحث سلاح‌‌های نظامی ایران و تمرکز بر آن قابل قبول نیست و اگر پافشاری کنند در عملکرد ما بی‌تأثیر نخواهد بود.

سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری اظهار داشت: آمریکایی‌ها رفتارهای ماکیاولیستی دارند و با این کار به اعتمادها ضربه می‌زنند همچنین آنها در میز مذاکره موضوعات متفاوتی را نسبت به موضوعات مصاحبه‌هایشان مطرح می‌کنند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ قطعنامۀ شماره 2231 مربوط به جمع‌بندی گفت‌وگوهای هسته‌ای میان ایران و گروه 1+5، بیست و نهم تیر با 15 رای موافق و بدون رای مخالف یا ممتنع در شورای امنیت به تصویب رسید.

 5 عضو دائم شورای امنیت، توافق‌نامه هسته‌ای ایران و گروه 1+5 را به صورت قطعنامه به شورای امنیت سازمان ملل ارائه کردند و روز دوشنبه در این شورا با حضور 15 عضو دائم و غیردائم به آن رای مثبت داد.

این قطعنامه ضمن تایید "برجام"، 6 قطعنامه قبلی شورای امنیت علیه برنامه هسته‌ای ایران را لغو می‌کند.

در این نشست، علاوه بر اعضای شورای امنیت سازمان ملل، نماینده آلمان به عنوان عضو 1+5 و هم‌چنین غلامعلی خشرو، سفیر ایران در سازمان ملل حضور داشتند.

انگلیس، فرانسه، آمریکا، روسیه، چین اعضای دائم شورای امنیت و آنگولا، اسپانیا، چاد، شیلی، اردن، لیتوانی، مالزی، نیوزیلند، نیجریه و ونزوئلااعضای غیردائم آن هستند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.