وی با اظهار تاسف از این حادثه، گفت: به خانوادههای این عزیزان تسلیت میگوییم و از خداوند طلب مغفرت برای آنها را داریم و البته از مسئولان نیز میخواهیم که اگرچه این حادثه خارج از محدوده تهران اتفاق افتاده، اما پیش بینیها و تمهیدات لازم را برای جلوگیری از چنین حوادث دلخراشی داشته باشند.
رئیس شورای شهر ادامه داد: در سال 1334 نیز سیلی در امامزاده داوود رخ داد که 100 کشته داشت. اگرچه این سیل در اوشون، فشم و میگون اتفاق افتاد، اما به دلیل خسارت بالا در امامزاده داوود، به سیل امامزاده داوود معروف شد و این حادثه نشانگر آن است که این اتفاق تکرار میشود و باید برنامه ریزی و چارهای برای آن اندیشید، چرا که این مکانها تفرجگاهی است و مردمی که برای تعطیلات و اوقات فراغت به این مکانها میروند، نباید آسیبهای جدی به آنها وارد شود.
وی ادامه داد: در یکی از شهرستانهای شمالی (سوادکوه) نیز خسارتهایی به خانهها وارد شد، البته این مسئله تعجب آور است که ساخت و ساز در کنار رودخانهها انجام شده و متاسفانه این نوع حوادث رخ میدهد.
چمران تاکید کرد: در جاده باید مسیر سازی شود و تمهیدات لازم در نظر گرفته شود تا شاهد این اتفاقات نباشیم که البته در چند سال گذشته سیل امامزاده قاسم و تجریش نیز به دلیل عدم ظاهر سازیهای مناسب، سیر عظیمی رخ داد و از مسئولین خواستاریم تا به این مسائل به دقت رسیدگی کنند.
انتهای پیام/