به گزارش گروه
استانهای باشگاه خبرنگاران از همدان؛ احسان قنبری با تاکید بر ضرورت مصرف صحیح و مدیریت منابع آبی موجود دراین شهرستان اظهار کرد: شیوه های جدید مدیریتی، اصلاح الگوی مصارف آبی، بهینه مصرف کردن، استفاده از مکانیزم های موجود برای مصرف بهینه، بسط و گسترش حوزه صنعت و سوق دادن و هدایت از مصارف آبی از بخش کشاورزی سنتی به صنعتی درصورتی که دست به دست هم دهند با یک عزم راسخ می توانند عوامل مهمی در راستای برون رفت از بحران آب در منطقه باشد.
وی در خصوص گسترش حوزه صنعت در مناطق کم آب افزود: بایستی با اتخاذ تدابیرو استراتژی های خاص و با کمک گرفتن از پتانسیل و ظرفیتهای منطقه اقدام به کارآفرینی و احداث کارخانه هایی هرچند کوچک نمود تا در این راستا هم اشتغالزایی صورت گیرد هم مصارف آب با هدایت نیروی کار از بخش کشاورزی به صنعتی می تواند تاثیرات مثبتی به دنبال داشته باشد.
فرماندار کبودراهنگ با اشاره به اینکه شغل 60 درصد مردم کبودراهنگ کشاورزی است عنوان کرد: با توجه به اینکه یک سوم تولیدات غلات استان در کبودراهنگ تولید می شود باید در اجرای طرح آبیاری تحت فشار و قطره ای به صورت جهادی وارد شویم تا بتوانیم مدیریت مطلوبی داشته باشیم.
رئیس جهاد کشاورزی کبودراهنگ هم گفت: شهرستان کبودراهنگ با بیش از ۲۴۱ هزار هکتار از زمین های کشاورزی شامل ۳۴ هزار و ۵۸۷ هکتار زمین زیر کشت آبی و ۲۰۴ هزار و ۳۶۸ هکتارزمین های دیم با سطح زیر کشت سالانه حدود ۱۳۳ هزار و ۱۶۵ هکتار است و از نظر زمین های زیر کشت رتبه نخست استان را دارد.
مصطفی نویدی افزود: تاکنون بیش از 18 هزار و500 هکتار از زمین های کشاورزی این شهرستان تحت پوشش سیستم های آبیاری تحت فشار قرار گرفته است.
نویدی با بیان اینکه امسال 133 هزار و 165 هکتار از زمین های کشاورزی این شهرستان زیر کشت دیم رفته است اظهار داشت: سالانه 489 هزار و 590 تن محصولات کشاورزی از قبیل گندم، جو، یونجه، سیب زمینی، ذرت، کلزا، گلرنگ، هندوانه و صیفی جات از این زمین ها برداشت می شود.
انتهای پیام/ی