سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در روی خط تهران دوشنبه این هفته گذشت؛

عاقبت بیمارستانی که برق اضطراری ندارد به کجا می‌رسد؟!

در روی خط تهران دوشنبه این هفته موضوع‌های گلایه رانندگان خودروهای گازسوز از بازگشت دوباره صف‌های طولانی گاز، ماجرای بیمارستانی که برق اضطراری ندارد و قطعی آب چند ساعته شهرک پرندک رباط کریم را پیگیری کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران، روی خط دوشنبه این هفته در سوژه اول خود به موضوع گلایه های رانندگان خودروهای گازسوز از بازگشت دوباره صف‌های طولانی گاز پرداخت.

ماجرا از این قرار است که با افزایش قیمت بنزین و تک نرخی شدن آن  مشکلات رانندگان در جایگاه های CNG نیز آغاز شد و به اوج رسید.

به طوری که رانندگان به دلیل افزایش قیمت بنزین به جایگاه های CNG روی آورده‌اند.

این در حالی است که برخی از رانندگان بر این باورند که در مسیرهای کرج و در رفت و آمد به شهر تهران باید روزی سه بار به جایگاه های CNG و صف‌های طولانی آن مراجعه کنند.

روی خط تهران موضوع را از عابدینی مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی استان تهران پیگیر شد. وی در پاسخ با اشاره به سیاست گذاری‌ها، کاهش بهای گاز و استقبال رانندگان از جایگاه های CNG اظهار کرد:  با توجه به استقبال خوب رانندگان از جایگاه های CNG و استقرار 174 پمپ جایگاه عرضه CNG در سراسر استان تهران به دلیل این که 86 جایگاه در تهران فعال است روزانه رقمی بالغ دو میلیون و 247 میلیون متر مکعب گاز طبیعی در سراسر استان تهران قرار دارد.

وی افزود: با پیش‌بینی‌های انجام شده در حال حاضر ده باب جایگاه CNG در حال احداث است و سه باب از این جایگاه‌ها در شهر تهران مستقر است.

عابدینی تصریح کرد: مشکلات تأمین زمین برای احداث جایگاه CNG وجود دارد مدیران ارشد سازمان تلاش کردند با تعاملاتی که با شهردار و فرماندهان نیروی مسلح داشتند بتوانیم از زمین‌های موجود که در شهر تهران وجود دارد بهره برداری کنیم.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی استان تهران مطرح کرد:  در سال گذشته و سال جاری 6 باب جایگاه موجود تحت مالکیت خود شرکت را توسعه دادیم که با این هدف تلاش داریم که سرویس دهی مطلوب‌تری را داشته باشیم.

وی در پایان گفت: در حال حاضر در کل کشور به طور متوسط در سرویس قرار گرفتن کمپرسورها 7.1 ساعت است و این آمار در شهر تهران 7.3 ساعت در تلاش که بتوانیم سرویس شبانه روزی جایگاه های گاز را راه اندازی کنیم و تیم بازرسی مان فعال است و در تلاشیم تمام جایگاه های CNG را فعال کنیم.

*حکایت بیمارستانی که برق اضطراری ندارد چیست؟!

حکایت بیمارستانی که برق اضطراری ندارد موضوعی است که روی خط تهران  دوشنبه این هفته در سوژه دوم خود آن را بررسی کرد.

ماجرا از این قرار است که در دو هفته گذشته بیمارستان فیاض بخش دچار خاموشی شده است و این در حالی است که برق اضطراری در این بیمارستان وجود ندارد.

به طوری که کارکنان بیمارستان فیاض بخش در دو هفته گذشته دچار مشکلات بسیاری شدند.

بیماران و مراجعه کنندگان این بیمارستان گلایه دارند که ساعت‌ها برای انجام کارشان معطل هستند تا به کارشان رسیدگی شود در آخر دست و پا شکسته بدون این که کارشان انجام شوند به خانه‌هایشان برمی گردند.

روی خط تهران موضوع را با نجف پور مدیر روابط عمومی درمان تأمین اجتماعی استان تهران در میان گذاشت.

وی در پاسخ اظهار کرد: امکان ندارد اجازه بدهیم این اتفاق چندین و چند بار بیفتد شاید موردی پیش آمده باشد اداره برق دچار مشکل شده است اما ما در بیمارستان فیاض بخش حداکثر امکانات را فراهم می‌کنیم.

*قطعی آب آن در فصل گرما و ماه مبارک رمضان

قطعی آب شهرک پرندک رباط کریم موضوعی بود که روی خط تهران دوشنبه این هفته پیگیر آن شد.

ماجرا از این قرار است که روزانه چندین ساعت شهرک پرندک رباط کریم با قطعی آب مواجه می‌شود این در حالی است که اهالی این شهرک در فصل تابستان و ماه مبارک رمضان با مشکلات بسیاری مواجه شدند.

روی خط تهران موضوع را از شفا نظرپور مدیر آب و فاضلاب پرند پیگیر شد وی در پاسخ گفت: بنا بر آیین نامه و دستورالعملی که داریم نقطه مشترک و آب مشترک کنتور است بعد از کنتور خط اختصاصی  گرفته‌ایم آب و فاضلاب داخلی مراجعه کردند تا مشکل رفع شود اما متأسفانه به دلیل این که توان اجرایی این کار را نداشتند ما هم دستور خط شناسی انجام دادیم و گرفتگی را پیدا کردیم هم اکنون این مشکل رفع شده است.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.