وی تصریح کرد: کود سبز از دو طریق بر میزان تلفات ناشی از آب شویی تاثیر میگذارد یکی از طریق انتقال آب از خاک به اتمسفر بر اثر تعرق و دیگری از طریق جذب عناصر غذایی از محلول خاک و جلوگیری از انتقال آن به زه آبها در صورتی که محصول دارای سایه انداز گسترده باشد و سطح خاک را به طور کامل بپوشاند، تعرق مکانیزم اصلی اتلاف رطوبت خاک خواهد بود.
زارع تالی ادامه داد: اتلاف رطوبت خاک از راه تعرق موجب کاهش نفوذ آب به پایین تَر از محدوده ریشه شده و در نتیجه میزان تلفات ناشی از آب شویی را کاهش میدهد.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: کود سبز با در نظر گرفتن انبارداری ساده و قابلیت بسته بندی آسان عاملی برای افزایش تولید قلمداد می شود.
وی افزود: محدودیتهایی از قبیل تعداد کارگر مورد نیاز، آب و تهیه گیاه کودی برای تهیه کود سبز را نباید فراموش کرد.