سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خطر واقعی میوه های اصلاح ژنتیکی شده

استفاده از محصولات دستکاری شده بیشتر جنبه تجاری و جلب مشتری دارد تا اینکه بخواهد سلامت بدن را تامین کند.به کمک راه کارهای ساده ای می توان این مواد را از هم شناخت.

به گزارش خبرنگار کلینیک  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران؛ تفاوت میوه ها و سبزیجات دستکاری ژنتیکی شده با مواد طبیعی بسیار است به گونه ای که این میوه هایGMOدرخشانتر، شفاف تر و شکل هندسی منظم تری خواهند داشت.

به طور طبیعی هم موجودات  با تفاوت های ظاهری نسبت به هم وجود دارند برخی ریز تر و برخی درشت هستندو این قضیه برای میوه ها وسبزیجات قابل تعمیم است.
 
راه های متفاوتی برای شناسایی مواد غذایی طبیعی و دستکارس شده وجود دارد.به عنوان مثال اگر گوجه فرنگی کمی سست تر و رنگ آن درخشندگی کمتری داشت، احتمال می رود که GMO نباشد. این مواد غذایی معمولا لذیذتر و سالم تر هم هستند.

توصیه می شود این گونه موادغذایی را سعی کنید از نوع طبیعی ودر صورت امکان از کشاورزان خریداری کنید چراکه معمولا مححصولات موجود در سوپر مارکت ها بیشتر ازنوع دستکاری ژنتیکی هستند و فقط با صورت شکیل و با بسته بندی پر زرق و برق و قیمت های بالاتری عرضه می گردد.

لازم است به خودمان یادآور شویم که تا حد امکان از مواد غذایی طبیعی استفاده کنیم و این مساله در آمریکا بسیار مورد توجه قرار گرفته است.به استفاده ازاخبار و اطلاعات می توان به راحتی سایر روش های تشخیصی این نوع ماده غذای را فرا بگیرید.

گفتنی است مواد غذایی GMO از لحاظ ارزشی پایین تر از مواد طبیعی است اما به دلیل شکل ظاهری و بسته بندیه ای شکیل با قیمت بالاتری هم عرضه می شود.
 
انتهای پیام/

برچسب ها: ژنتیک ، میوه ، تغذیه ، اصلاح ، قیمت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.