به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران از تبریز؛ سعیده علیزاده افزود: قارچهای خوراکی، بخصوص قارچ تازه حاوی مقادیر فراوان پروتئین مورد نیاز بدن است که از این نظر میزان پروتئین آن حدود دو برابر پروتئین اغلب سبزیها و سایر حبوبات است.
وی تصریح کرد: مصرف قارچ خوراکی را در کاهش کلسترول خون و بهبود گردش خون در بدن مفید عنوان نموده اند.
علیزاده ادامه داد: تحقیقات اخیر نشان می دهد که قارچ های دکمه ای سفید می توانند احتمال خطر سرطان سینه و سرطان پروستات را کاهش دهند.
استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: قارچ مثل سایر سبزیجات دارای حدود 90 درصد آب است و کالری ایجاد شده توسط آن پایین است.
وی افزود: وجود کربوهیدرات و آهن در قارچ عاملی برای تقویت دستگاه ایمنی بدن است.
علیزاده تاکید کرد: قارچ باعث تقویت استخوانها شده و مصرف آن را برای برطرف شدن خستگی موثر می دانند.
انتهای پیام/ح