سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دانشگاه علوم بهزیستی، دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه بنین را جذب می‌کند

دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، پیرو تفاهمنامه منعقده با دانشگاه بنین دانشجویان تحصیلات تکمیلی در رشته های روانشناسی بالینی، رفاه اجتماعی، ژنتیک و ارگونومی بنین را جذب می‌کند.

به گزارش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پهزیستی و توانبخشی، محمد علی محسنی بندپی،معاون اموربین الملل این دانشگاه گفت: این تصمیم، پیرو تفاهمنامه منعقده میان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و دانشگاه بنین و در پی بازدید رئیس، معاون و مدیران دانشگاه بنین از امکانات دانشگاه علوم بهزیستی و مراکز تحقیقاتی این دانشگاه، گرفته شده است.

 وی همچنین اظهارداشت: پذیرش دانشجویان دکترای پژوهشی ( PhD by Research ) دانشگاه بنین در مراکز تحقیقات ژنتیک و توانبخشی اعصاب اطفال دانشگاه علوم بهزیستی نیز در این همکاری ها پیش بینی شده است.

 وی ادامه داد: انجام پروژه های تحقیقاتی مشترک میان دو دانشگاه در زمینه توانبخشی و رفاه اجتماعی و سلامت روان، رشد و تکامل کودکان و ... و برگزاری دوره های کوتاه مدت و کارگاههای آموزشی با همکاری اعضای هیات علمی دو دانشگاه در زمینه های آمار حیاتی، ارتوپدی فنی، فیزیوتراپی ، ژنتیک و ... از جمله موارد همکاری دو دانشگاه خواهد بود.

محسنی بندپی، زمینه سازی برای ایجاد دپارتمانهای توانبخشی از جمله گفتاردرمانی، ارتوپدی فنی، کاردرمانی و فیزیوتراپی با همکاری مسئولان و اعضای هیات علمی گروههای مربوطه، در دانشگاه بنین که فاقد حوزه های توانبخشی است را از دیگر برنامه هایی عنوان کرد که در قالب تفاهمنامه همکاری دانشگاه علوم بهزیستی و دانشگاه بنین پیش بینی شده است.

  وی درباره این همکاری ها توضیح داد: در بازدید رئیس و مدیران دانشگاه بنین از دانشگاه علوم بهزیستی، اولین نیازها در همکاری میان دو دانشگاه، پیش بینی شد تا براساس آنها، هر بخش از گروههای آموزشی و پژوهشی دانشگاه علوم بهزیستی با توجه به شرایط  و نیازهای دو دانشگاه، پروتکل جداگانه و مشخصی را تهیه و تنظیم کنند.

 وی افزود: مواردی که در ملاقات اخیر مسئولان دو دانشگاه علوم بهزیستی و بنین مطرح شده، براساس تفاهمنامه منعقد شده میان دو دانشگاه که به مدت پنج سال اعتبار دارد، مشخص شده است.

 وی، همکاری تحقیقاتی و انجام پروژه های ملی و بین المللی، همکاری مشترک اساتید راهنما و مشاور در پایان نامه های دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا ، تسهیل رویه و امکانات استفاده فرصت های مطالعاتی برای اعضای هیات علمی  و دانشجویان دکترا را به عنوان مواردی از تفاهمنامه همکاری دو دانشگاه  ذکر کرد.

 به گفته محسنی، تبادل دانشجویان و اعضای هیات علمی میان دو دانشگاه، برگزاری کارگاههای آموزشی و دوره های کوتاه مدت برای دانشجویان ، کارکنان و اساتید دو دانشگاه و مشارکت در برگزاری و ساماندهی کنگره ها و سمینارهای بین المللی این دو مرکز علمی، نیز از دیگر موارد تفاهم شده میان روسا و مسئولان دانشگاههای علوم بهزیستی و بنین است .

 معاون اموربین الملل دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، دکتر مریم شریفیان ثانی، مدیر گروه رفاه اجتماعی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی  و دکتر سیلوی دوشاکوس، مدیر لابراتوار روانشناسی کاربردی دانشگاه بنین را به عنوان نمایندگان دو دانشگاه برای پیگیری اجرای مناسب تفاهمنامه یادشده ، معرفی کرد.

دانشگاه بنین UAC یا University of Abomey Calavi  اصلی ترین پردیس دانشگاه ملی بنین (National university of  Benin) به عنوان بزرگترین دانشگاه کشور بنین است که در سال 1970 میلادی تأسیس شده است و هم اکنون حدود 60 هزار دانشجو در رشته های مختلف علوم اجتماعی ، فنی – مهندسی و ... این دانشگاه مشغول به تحصیل می باشند  (www.UAC.bj ).

 کشور بنین با حدود ۱۰میلیون نفر جمعیت، در غرب آفریقا واقع شده است و زبان رسمی این کشور، فرانسه است.




انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.