سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیر کل دفتر بین الملل و سازمان‌های تخصصی سازمان دامپزشکی کشور خبر داد

تهیه سوسیس و کالباس با گوشت دام سرطانی غیرممکن است

مدیر کل دفتر بین الملل و سازمانهای تخصصی سازمان دامپزشکی کل کشور استفاده از واژه سرطان در مورد دام را کاملا غلط دانست و استفاده از هر گونه دام مشکل‌دار در کارخانجات سوسیس و کالباس را خارج از حیطه نظارتی سازمان دامپزشکی دانست.

اختیار زاده مدیر کل دفتر بین الملل و سازمان‌های تخصصی سازمان دامپزشکی کل کشور در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران در خصوص استفاده از دام سرطانی در کارخانجات سوسیس و کالباس اظهار داشت: استفاده از واژه دام سرطانی کاملا غلط است وقتی کشتارگاه‌ وجود دارد بدان معنی است دام پس از معاینات و بررسی‌های متعدد توسط دامپزشکان، کارشناسان و ناظرین سازمان دامپزشکی کشور تائیدیه سلامت دریافت می‌کنند و سپس ذبح می‌شوند. 

وی افزود: تشخیص هر گونه مشکل در دام در کشتارگاه منجر به معدوم شدن آن دام می‌شود و این اطمینان به مردم داده می‌شود که کشتاری که با مهر و تائیدیه سازمان دامپزشکی از کشتارگاه‌ خارج می‌شود کاملا سالم است. 

وی با بیان اینکه کشتار دام در کشتارگاه تحت نظر واحد بهداشتی می‌باشد، گفت: تنها گوشتی از کشتارگاه‌ خارج و عرضه می‌شود که قابلیت مصرف انسانی را داشته باشد.

وی با بیان اینکه واژه سرطان را برای دام به کار نمی‌برند، گفت: به طور روتین واژه دام سرطانی درست نیست و اصولا در دامپزشکی این واژه هرگز استفاده نمی‌شود‌.

اختیارزاده پیرو خبری در خصوص استفاده از دام سرطانی در کارخانجات سوسیس و کالباس توضیح داد: پروانه بهداشتی کارخانجات سوسیس و کالباس پس از تائید توسط سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت صادر می‌شود.بنابراین هر محصول سوسیس و کالباسی که پروانه بهداشتی دارد به معنی تائید آن واحد صنفی از طرف سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت است. 

وی افزود: این نکته شایان ذکر است،‌اداره استاندارد هم بر این واحدها نظارت دارد و اگر در بخش تولید سوسیس و کالباس سوالی مطرح است پاسخ آن متوجه سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد است و سازمان دامپزشکی تنها تا قبل از ورود کشتار به کارخانجات سوسیس و کالباس مسئول سلامت کشتار است و در مورد سلامت خروجی این کارخانجات مسئولیتی متوجه سازمان دامپزشکی کل کشور نیست. 



انتهای پیام/ 
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
reza
۲۳:۴۹ ۰۱ تير ۱۳۹۴
2سال دیگه هممون سرطان معده و روده میگیریم میمیریم به طرز وحشتناکی سرطان معده و روده زیاد شده تو ایران باور کنید از هر 10 نفر یکی احتمالش هست سرطان معده بگیره با این وضع بهداشت غذا تو ایران
عارف
۲۳:۱۳ ۰۱ تير ۱۳۹۴
سالم ترین چیزی که به سوسیس و کالباس اضافه میکنند روده ی گوسفند است
ناشناس
۱۹:۱۳ ۰۱ تير ۱۳۹۴
ای کاش مشکل فقط سرطان زا بودنشون بود...
فقط خدا میدونه چه چیزایی رو به سوسیس کالباس اضافه میکنند!!
ناشناس
۱۷:۳۷ ۰۱ تير ۱۳۹۴
چطور گوشت سگ ممکن شد این یکی ممکن نیست
hasan
۱۶:۳۰ ۰۱ تير ۱۳۹۴
بنده شخصا بیش از 10 بار غده سرطانی در مرغ مشاهده کردم مرغ تازه ای که کیلو 7000 تومان بدست مردم میرسه
واقعا غیر ممکن است//
erfan
۲۰:۲۱ ۰۱ تير ۱۳۹۴
حسن جان هر غده ای که سرطانی نیست
احتمالا مرغا رو فرستادن واسه سنوگرافی فهمیدن خوش خیم بوده