به گزارش
خبرنگار بهداشت و درمان گروه علمی، پزشكی باشگاه خبرنگاران؛ هر چند عادات غذایی ریشه در عوامل مختلفی دارد که بسیاری از این عوامل نسل به نسل منتقل می شوند اما در دهه های اخیر شیوهی زندگی و عادات غذایی در کشور ما و بسیاری از کشورهای جهان دستخوش تغییراتی شده که خیلی از این الگوهای جدید غیر سالم هستند.
مراجعهی بیشتر به رستورانها، فستفودها و کافیشاپ ها از جمله شیوههای نادرستی است که باید با اطلاع رسانی و افزایش آگاهی عموم مردم اصلاح شود.
کنترل دو چندان مواد غذایی
وی با اشاره به رونق گرفتن مراکز فروش آش، حلیم، شیرینیهای مختلف و . . . در ماه مبارک رمضان افزود: در این ماه مراکز فروش مواد غذایی از آغاز ساعتهای اولیه پس از افطار تا سحر اقدام به فعالیت میکنند، لذا کنترل ها در این ساعات متمرکز شده است.
نظارتها کافی نیست
محسن فرهادی با تاکید بر افزایش نظارتها عنوان کرد: هر چقدر هم نظارتها را افزایش دهیم، بازهم مردم و روزهداران باید خودمراقبتی های زیادی را اعمال کنند. به طور مثال از شیرینی فروشی های مطمئن خرید کنند، حتی اگر قیمت آن ها از مراکز بیشتر باشد.
معاون فنی بهداشت محیط مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت تصریح کرد: دستور کار همکاران جلوگیری استفاده از رنگ های افزودنی، اسانسها و روغنهای چند بار مصرف است.
وی راجعبه دورههای بازرسی در این ایام گفت:لازم است مکانهای عرضه مواد غذایی در مورد آبمیوهفروشی ها بیشتر دقت کنید، بیان داشت: گرمای فصل تابستان و عطش مردم نسبت به نوشیدن انواع آبمیوهها باعث می شود تا خرید از مراکز فروش نامطمئن افزایش یابد.
در همین راستا به دلیل جلوگیری از مسمومیتهای ناشی از مصرف مواد غیر بهداشتی مهندس فرهادی بیان کرد: افراد باید هنگام سفارش آبمیوه از آبمیوه فروشیها و کافیشاپ ها دقت داشته باشند تا مراحل شست و شو گرفتن آبمیوه به صورت واضح دیده شود.
وی با تاکید بر دقت هرچه بیشتر در خرید آبمیوه افزود: آبمیوههایی که آماده هستند و از قبل تهیه شدهاند خطرات پزشکی زیادی به همراه دارند.
گزارش از ریحانه هرندی
انتهای پیام/