سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شیراز؛

بهره برداری از نخستین نانوایی نان ترتیکاله کشور در فارس

نخستین نانوایی نان ترتیکاله ایران در مرودشت فارس به بهره برداری رسید.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران از شیراز؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت گفت: در این نانوایی روزانه یک تن نان ترتیکاله تولید و به بیشتر نقاط کشور از جمله کرج ، کیش و بوشهر ارسال می شود .

رحیمی ادامه داد : 60درصد ترتیکاله فارس در شهرستان مرودشت تولید می شود.

نان ترتیکاله تا 3 ماه تاریخ مصرف دارد .

وی گفت: هم اکنون انواع نان ساده ، شویدی و کنجدی در این نانوایی تولید می شود.

به گفته کارشناس جهاد کشاورزی مرودشت ، ترتیکاله از تلاقی گندم با چاودار بوجود می آید و به دو صورت علوفه ای و دانه ای قابل برداشت است .

رحیمی افزود: این نوع کشت، در مقابل شوری و خشکی مقاوم است و می تواند جایگزین مناسبی برای گندم ، جو و حتی ذرت باشد.

وی با بیان اینکه ترتیکاله در برابر آفات از گندم مقاوم تر است افزود: مهم ترین مزیت این محصول ارزشمند نان ترتیکاله است که در مقایسه با نان گندم از ارزش غذایی بالاتری برخوردار است .

او افزود : نان ترتیکاله به دلیل وجود فیبر بالا و همچنین منیزیم برای افراد دیابتی و فشارخون بالا بسیار مفید است و خاصیت ضد سرطانی دارد.

فارس دارای 1500 هکتار سطح زیرکشت تریتیکاله است و به عنوان، بزرگترین تولید کننده این محصول در کشور محسوب می شود.


انتهای پیام/ ا


تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.