به گزارش
حوزه کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،رشیدی مدیر کل دامپزشکی استان کرمان گفت: سند امنیت غذایی این اداره کل به سه بخش محصولات غذایی گوشت قرمز، طیور و شیر خام تقسیم شده و کیفیت این مواد غذایی از زمان مزرعه تا سفره را بررسی میکندو این سند قرار است با هزینه 25 میلیارد تومان طی 5 سال اجرایی شود.
سند امنیت بخشی غذایی استان کرمان در محورهای مختلف نان سالم، گوشت قرمز، گوشت سفید و طیور، شیر خام، آب سالم و کاهش سموم و آفت کش ها در سبزیجات و صیفی جات و کاهش میکروبها، سند ارتقا بهداشت مراکز تهیه و توزیع عرضه مواد غذایی و کمبودهای تغذیه ای تهیه و طراحی شده است.
انتهای پیام/