سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز؛

اجرای تغذیه بهینه و تولید موفق یک محصول

مدیر گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: تغذیه بهینه و آبیاری مناسب از دیگر عوامل بنیادین در تولید موفق یک محصول است و توسط انسان کنترل می شود.

به گزارش  گروه استانهای باشگاه خبرنگاران؛ فریبرز زارعافزود: تمام عملیات موجود در رشته های کشاورزی نظیر گیاهپزشکی، خاکشناسی،  آبیاری و ماشین های کشاورزی به دلیل فراهم آوردن فتوسنتز بهینه گیاه است.

وی تصریح کرد: رشد بهینه گیاه که در کشاورزی موفقیت در پرورش گیاه و رسیدن به عملکرد بهینه است به تامین نیازهای محیط و ژنتیک گیاه بستگی دارد.

زارع ادامه داد: شدت و مقدار فتوسنتز عاملی اصلی در رشد گیاه است و یک پرورش دهنده گیاه باید شرایطی را فراهم نماید تا شدت فتوسنتز در حداکثر باشد.

مدیر گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: اولین قدم در تولید محصول، انتخاب گیاه مناسب بوده که از لحاظ ژنتیکی پتانسیل لازم را برای عملکرد بهینه داشته باشد.

وی افزود: تامین نیازهای رشدی گیاه که شامل عوامل مثل بافت، ساختمان، آب، عناصر غذایی موجود در خاک و... در تولید محصول تاثیرگذار خواهند بود.

زارع تاکید کرد: هر گونه انحراف در شرایط بهینه رشد باعث کاهش عملکرد خواهد شد و این انحراف به عنوان عاملی تنش زا محسوب می شود.
 انتهای پیام/ع
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.