سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خلاقیت در کاهش هزینه‌های خرید موادغذایی منزل

ضد عفونی کردن میوه‌ها و سبزیجات یکی از موارد مهمی است که در کاهش بیماری‌زایی آنها اثر دارد سرکه یکی از مواد ارگانیک است که در این امر موثر است.

به گزارش خبرنگار کلینیک  گروه علمی،‌ پزشكی باشگاه خبرنگاران بر اساس یافته‌های متخصصان سرکه یکی از مواد طبیعی است که خواص شگفت‌انگیزی در ضد عفونی کردن دارد و انواع مختلفی از آن وجود دارد مانند سرکه سفید، سیب، سرکه میوه‌ها و ...

مطالعات بسیاری نشان می‌دهد سرکه به کاهش قند خون نیز کمک می‌کند و در مطالعه‌ای دیگر نشان داده شده است که استفاده از سرکه قبل از وعده‌های غذایی به طور قابل ملاحظه‌ای میزان انسولین را کنترل می‌کند و استفاده از سرکه در شست و شوی میوه ها باعث افزایش ماندگاری آن ها می شود.

این مطالعه روی 69 نفر انجام گرفته است و افراد به سه دسته تقسیم شدند گروه اول مبتلا به دیابت نوع 2 بودند گروه دوم نشانه‌هایی از دیابت داشتند و گروه سوم کاملا سالم بودند و نتایج مطالعات نشان داد تمام گروه ها بعد از مصرف سرکه شرایط بهتری از نظر سطح گلوکز خون داشتند.

گروهی که نشانه هایی از دیابت داشتند بعد از مصرف سرکه، سطح گلوکز خون در آنان به نصف کاهش یافت و سطح گلوکز به میزان قابل قبولی رسید.

افراد مبتلا به دیابت بعد از مصرف سرکه، سطح گلوکز خونشان به 25 درصد رسید.

علاوه بر موارد ذکر شده، سرکه خاصیت ضد عفونی کنندگی هم دارد و می‌تواند حشره کش ها و باکتری ها را از سطح میوه‌ها و سبزیجات حذف کند.

گفتنی است، برای ضد عفونی کردن با سرکه نیاز به محلول 10 درصد سرکه و 90 درصد آب است البته این فر‌آیند نباید برای میوه‌های حساس مانند توت فرنگی انجام شود چرا که باعث تخریب و آسیب به بافت‌ میوه‌ها می شود.

انتهای پیام/
برچسب ها: میوه ، سرکه ، شستن ، باکتری
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.