به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران؛ حدود 60 نفر از کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی کشور در این کارگاه 2 روزه با مراحل زراعت چای ، تولید چای خشک بسته بندی، ارزیابی حسی، کنترل کیفی ، سم شناسی و شیوه های شناسایی تقلب در عرضه چای خشک آشنا می شوند.
در مراسم آغاز به کار این کارگاه آموزشی رییس مرکز تحقیقات چای کشور از مصرف سالانه حدود 100 هزار تن چای در ایران خبر داد و گفت : با توجه به اینکه چای بعد آب پرمصرف ترین نوشیدنی در ایران است نیاز است تا چای با کیفیت و سالم ایرانی به دست مصرف کنندگان برسد.
آقاجانزاده گفت : اگرچه چای ایرانی کمترین ترکیبات را دارد و بدون استفاده از سموم شیمیایی تولید می شود اما با مدیریت و نظارت مناسب از باغ تا بازار می توان چای باکیفیت تری تولید کرد .
انتهای پیام/ع