وی با بیان اینکه طرح جامع توسعه و پیاده سازی نسل پنجم تلفن همراه عملیاتی میشود افزود: طبق آسیب شناسیهای انجام شده، گذر به فناوریهای جدید به صورت شتاب زده رخ داده است و تصمیم گرفتیم با دقت و تامل بیشتری به فناوری نسل پنجم (5G) وارد شویم.
عمیدیان در ادامه تصریح کرد: به اندازه کافی فرصت داریم تا مسائل مختلف فناوری را از دید آموزشی، اجتماعی، فرهنگی بببنیم اما این تاخیر به معنای عقب انداختن تکنولوژی و منفعل عمل کردن نیست.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در ادامه با باین اینکه عمر مفید هر نسل ارتباطی 10 سال است و رشد داده نیاز به مهاجرت به نسل بعدی را ایجاد میکند، تصریح کرد: در گذر از نسل 4 به نسل 5، نمیتوان شبکه نسل 4 را پیوسته به شبکه نسل 5 دانست، بلکه نسل پنجم، نسل مجزایی است.
عمیدیان به دلایل لزوم برخی مهاجرتها به نسل 5 اشاره کرد و افزود: در شبکه نسل 2، تاخیر 150 میلی ثانیه است که در شبکه نسل 5، این تاخیر به 5 میلی ثانیه میرسد.
وی در پایان عنوان کرد: در حال حاضر شبکه ایران به طور متوسط 60 تا 110 میلی ثانیه تاخیر دارد که در انتقال به ابر آی پی کشور، مشکلاتی را ایجاد میکند و در برخی مسیرها، فعلا این تاخیر را تا 10 تا 15 میلی ثانیه کاهش دهیم.
انتهای پیام/