یک پروفسور اپیدمیولوژیست نیز این یافته را قابل توجه دانست.
وی افزود که دریافت بیشتر نمیتواند خطر مرگ را بیشتر کاهش دهد.
بیشترین کاهش مرگ در بیماریهای تنفسی، عصبی و دیابت که متعاقب آن بیماریهای سرطان و قلبی و عروقی است در هر دو جنس مشاهده شد.
محققین اظهار داشتند که بادام زمینی و آجیلهای درختی حاوی ویتامینهای گوناگون، آنتی اکسیدان و ترکیباتی هستند که احتمالا میتواند نرخ مرگ و میر را کاهش دهد.
این بررسی پیوسته و مرتبط با یک تحقیق که در هلند انجام شد که از سال 1986 آغاز شده بود.
مصرف آجیل در بیشتر از 120 هزار مرد و زن اتریشی که در سنین بین 55 و 65 سال قرار داشتند، بررسی شد.
مشخص شد کسانی که به طور مرتب آجیل مصرف میکردند، بیشتر میوه مصرف میکردند، چربی کمتری در بدن داشتند. هرگز سیگار مصرف نکرده بودند، احتمالا کمتر به دیابت مبتلا میشدند.
این مطالعه در مجله بینالمللی اپیدمیولوژی منتشر شد.
انتهای پیام/