سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فتاح:

نبود شاخص فقر در کشور هزینه رفع فقر را افزایش داده است

رئیس کمیته امداد در جلسه با اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشخص نبودن شاخص فقر در کشور،گفت: با توجه به اینکه تا کنون در ارتباط با شاخص های فقر در کشور به صورت علمی و ریشه ای پرداخته نشده است، رفع فقر در کشور هزینه بسیار بالایی دارد.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران؛ پرویز فتاح با اشاره به تفاوت در نوع نیاز خانواده های نیازمند،گفت: تدوین علمی و کاربردی تعیین شاخص های فقر می تواند بسیاری از مشکلات پیش روی دست اندرکاران عرصه فقرزدایی در کشور را مرتفع سازد.

وی با بیان اینکه کارنامه گذشته کمیته امداد قابل دفاع است،گفت: انصافا این نهاد کارهای بزرگی را برای قشر آسیب پذیر جامعه انجام داده است و به برکت کارهای این نهاد انسانهای فراوانی به زندگی بازگشته اند.

رئیس کمیته امداد قشر محروم و مستضعف را از یاوران نظام معرفی کرد و افزود: این قشر با تمام مشکلاتشان، همیشه در تمامی عرصه های انقلاب حضور پررنگ و تاثیر گذاری داشته اند.

وی با تاکید بر ضرورت تغییر نگاه نسبت به نیازمندان،یادآور شد: کشف استعدادها و توانمندی آنان از برنامه های این نهاد است که در این زمینه نیازمند همکاری دولت،مجلس و تمامی دستگاهها هستیم و از تمام ظرفیت کشور به نفع محرومان استفاده خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه تکریم خانواده های تحت حمایت و توجه به مسائل فرهنگی آنان از دیگر اولویت های این نهاد است،افزود:تلاش داریم در بحث فرهنگی و اعتقادی خانواده ها، از ظرفیت روحانیون و حوزه ها بهره مند شویم.

فتاح با اشاره به اینکه اکنون 300 هزار دانش آموز و 100 هزار دانشجو و طلبه از حمایتهای این نهاد بهره مند هستند،خاطر نشان کرد: 14 هزار و 300 نفر از دانشجویان تحت حمایت در دانشگاه آزاد مشغول به تحصیل هستند که هزینه تحصیلی آنان توسط کمیته امداد پرداخت می شود.

رئیس کمیته امداد در بخشی دیگر از سخنان خود با بیان اینکه روشهای کنونی جمع آوری کمکهای مردمی از طریق صندوق صدقات آسیب و هزینه های زیادی دارد، بر ضرورت تجدید نظر در روشهای جمع آوری کمکهای مردمی تاکید کرد.

وی در ارتباط با تفکیک وظایف کمیته امداد و سازمان بهزیستی،اظهار کرد: چنانچه وظایف این دو سازمان از طریق قانونگذار تفکیک شود، استقبال خواهیم کرد.

فتاح با اشاره به اینکه نیاز است اعتماد عمومی نسبت به جایگاه این نهاد، افزایش پیدا کند،اظهار کرد: ترویج رفتارهای نهادی به جای رفتارهای اداری،اعتماد عمومی را افزایش خواهد داد. 

شایان ذکر است در این نشست اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس با تشکر از برنامه های فرهنگی و اعتقادی کمیته امداد خصوصا آموزش قرآن و امور دینی، حمایتهای مادی و معنوی از نخبگان علمی،برگزاری اردوهای پرورشی و کانونهای پیروان ولایت، توجه به فکر، اندیشه و فرهنگ خانواده های تحت حمایت را مورد تاکید قرار دادند.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.