سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمانشاه؛

امسال 65 هزار تن گوشت مرغ در استان کرمانشاه تولید می‌شود

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه پیش بینی کرد: امسال میزان تولید گوشت مرغ استان به 65 هزار تن برسد.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران، بهرام خانی گفت: در حال حاضر 953 واحد صنعتی و دارای کارت شناسایی تولید مرغ گوشتی در استان فعال هستند.

وی گفت :ظرفیت تولید این واحدها  10 تا 10.5 میلیون قطعه در هر دوره پرورش است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه میزان تولید سالانه گوشت مرغ در استان را 62 هزار تن دانست و گفت: این میزان تولید بیش از نیاز استان است.

انتهای پیام/ع

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.