سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

غذاهایی که از سلامت روده محافظت می کنند

برخی مواد غذایی در محافظت از روده در مقابل عوامل بیماری زا نقش مهم و حیرت انگیزی دارند.

خبرنگار بهداشت و درمان  گروه علمی،‌ پزشكی باشگاه خبرنگاران: کارشناسان برای حفظ سلامت روده توصیه‌هایی منحصر به فرد دارند، از جمله جویدن مواد غذایی به طور کامل که سبب سلامت معده و روده و استراحت بیشتر آنها می‌شود.

مواد غذایی نیمه جویده که به طور کامل هضم نمی‌شوند، باعث ایجاد نفخ در روده و یا علائمی مانند یبوست، اسهال و یا عدم تحمل خوردن مواد غذایی می‌شوند.

خوردن غذاهای ترش مانند ماست، کلم قرمز و سرکه سیب می‌تواند محیط روده را از باکتری‌های مضر پاک کنند.

روغن‌هایی مانند روغن نارگیل نیز می‌تواند سبب تقویت سیستم ایمنی روده شود.

مواد خوراکی مانند کلم، کلم پیچ و کلم بروکلی نیز به دلیل وجود گوگرد در ساختار خود می‌تواند سبب تقویت عضلات روده و دیواره آن شوند.

استراحت کافی نیز می‌تواند سبب تقویت گردش خون به روده و حفظ سلامت آن شود.

خوردن آب گیاه آلوئه ورا نیز می‌تواند سبب تقویت دیواره روده و مخاط درونی آن و تقویت سیستم ایمنی روده و نابودی باکتری‌های مضر احتمال موجود در روده شود.

خیساندن دانه‌های غلات مانند عدس، نخود، لوبیای سیاه و سفید در پیاز و سیر نیز می‌تواند علاوه بر گرفتن نفخ آنها باعث حفظ سلامت دستگاه گوارش شود.





انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.