به گزارش
خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران،سلطانیفر رئیس سازمان میراث فرهنگی در مراسم بازدید از پروژه ترمینال زیارتی سلام با اشاره به اینکه احداث فرودگاهها نقش موثری در رشد گردشگری دارد گفت: ایران سالانه 5 میلیون و 100 هزار نفر مسافر دارد که 50 درصد از این مسافران زیارتی تشکیل میدهد.
وی اظهار داشت: 98 درصد از گردشگران که به کشور ایران سفر میکنند معتقد هستند که ایران کشوری بسیار متنوع است.
رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری ایران اظهار داشت: در افق 1404 سعی خواهیم کرد 5 میلیون و 100 مسافر و گردشگر را به 20 میلیون نفر گردشگر برسانیم؛ در حال حاضر درآمدهای ناشی از این 5 میلیون گردشگر حدود 7.5 میلیون دلار است که در افق 1404 به 30 میلیون دلار خواهیم رساند.
سلطانیفر تأکید کرد: ما سعی خواهیم کرد ایران را به مهمترین کانون گردشگری حلال تبدیل کنیم و به همین منظور باید از کشورهای شیعه جهت جذب گردشگر استفاده کنیم.
در حال حاضر 60 درصد از گردشگران ما را کشورهای شیعه تشکیل میدهند و مابقی از کشورهای چین و روسیه هستند.
وی با اشاره به اینکه ایران در حال حاضر دارای یک میلیون بنا و سایت تاریخی است گفت: ما تاکنون توانستهایم حدود 100 الی 150 هزار بنا را شناسایی کنیم و حدود 32 هزار از این تعداد ثبت ملی کرده ایم و 17 بنا را توانستهایم در یونسکو ثبت نماییم.
وی یادآور شد: برای ساماندهی و جذب گردشگر در ابتدا باید بتوانیم شبکههای حمل و نقل به خصوص بخش هوایی و فرودگاهی را ساماندهی کنیم که متأسفانه امروزه با وجود تحریمها حدود 40 درصد از ناوگان مسافری بخش هوایی ما زمینگیر هستند و مابقی ناوگان ها نیز با توجه به عمر طولانی چندان قابل استفاده نیستند.
سلطانیفر اظهار داشت: کشورهای اطراف حاشیه خلیجفارس به دلیل موقعیت تحریم ایران از این فرصت استفاده کردهاند و میزان جذب گردشگر خود را افزایش دادهاند.
رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری ایران توضیح داد: در حال حاضر یکی از جاذبههای اصلی گردشگری مربوط به هتل است که ایران تنها دارای 13 هتل 4 یا پنج ستاره است که در افق 1404 باید این تعداد هتل به 400 عدد برسد و ما باید سالیانه 25 تا 40 هتل پنج ستاره بسازیم.
وی تصریح کرد: ما باید تا پایان سال، 25 دفتر اطلاع رسانی جذب گردشگر در 40 کشور شناسایی کنیم که راهاندازی این دفاتر میتواند بخش حملونقل را توسعه دهد.
وی خاطرنشان کرد: کشور ایران در حال حاضر دو درصد گردشگر داخلی و شش درصد گردشگر خارجی را در GDP توانسته است جذب کند.
انتهای پیام/