وی با بیان اینکه مصرف مواد بسیار شیرین و غذاهای پر نمک برای کلیهها بسیار خطرناک است، براساس شواهد موجود حدود نیمی از بیماریهای کلیوی با اصلاح عادات غذایی به صورت مستقیم و غیر مستقیم قابل پیشگیری بوده و درصد بالایی از مبتلایان به این بیماریها نیز با تغذیه صحیح بیماریشان قابل کنترل است.
شاکری افزود: متاسفانه اغلب افراد جامعه حداقل یکی از دو عادت غذایی نادرست یعنی مصرف مواد غذایی پر نمک و غذاهای بسیار شیرین را دارند که این موضوع بسیار خطرناک و هشدار دهنده است.
وی یادآور شد: عادات غذایی نادرست که موجب شیوع بیماریهای کلیوی شده است را میتوان با یک برنامه ریزی دقیق و اراده و پیگیری کنترل کرده و در نتیجه خطر بیماری کلیوی را از خود دور کرد.
انتهای پیام/