به گزارش
خبرنگار آموزش و پرورش گروه علمی، پزشكی باشگاه خبرنگاران، سید محمد بطحایی ضمن اشاره به فرصت تمدید یافته قرار داد بیمه طلایی اظهار داشت: زین پس اجرای بیمه طلایی فرهنگیان به روش صندوقی با حداقل نرخ افزایش حق بیمه دنبال خواهد شد و آن را یکی از مزیتهای مهم شرکت آتیه سازان حافظ دانست.
اما در این بین بیمه مرکزی با اعلام اینکه شرکت آتیه سازان حافظ، فاقد مجوز فعالیت است، موجب بروز برخی نگرانیها برای فرهنگیان گشت.
آتیه سازان فاقد مجوز است
گفتنی است، میرزایی معاونت نظارت بیمه مرکزی با اشاره به اینکه آتیه سازان حافظ مجوز لازم برای فعالیت در عرصه بیمههای تجاری را از بیمه مرکزی کسب نکرده است، افزود:این شرکت فاقد مجوز فعالیت است و اگر نزد شرکتهای بیمه دیگر نیز فعالیت کند، باید مجوز اخذ نماید. طبق مقررات مصوب شورای بیمه گذار هر شرکتی خارج از چارچوب آیین مصوبات بیمهای پوششی را ایجاد کند باید مجوز آن را از بیمه مرکزی اخذ نماید.
آموزش و پرورش نیازی به اخذ مجوز ندارد
پاپایی معاونت رسانهای وزارت آموزش و پرورش در این زمینه در گفتگو با
خبرنگار آموزش و پرورش گروه علمی، پزشكی باشگاه خبرنگاران توضیح داد: شرکت آتیه سازان حافظ یک شرکت بیمه گذار نوپا و تازه تاسیس نیست، سالها در زمینه بیمه تکمیلی و درمانی با دستگاههای مختلف از جمله وزارت بهداشت و تامین اجتماعی کار کرده است.
وی افزود: این شرکت زیر مجموعه بیمه سلامت است و مجوزهای لازم را از هیئت دولت و مراجع ذیصلاح اخذ کرده است، البته ما سال قبل هم با همین شرکت قرار داد داشتیم و در حال حاضر هم جهت کسب مجوزها مشکلی نداریم، البته آموزش و پرورش با استعلام کیفیت از شرکتهای تجاری بیمه در نهایت با رعایت صرفه فرهنگیان خدمات بیمهای شرکت بیمه آتیه سازان حافظ را انتخاب کرده است.
گزارش از طیبه کارگر
انتهای پیام/