سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

غذاهای پر پروتئین عامل مهمی در بروز پوکی استخوان است

مصرف غذاهای پر پروتئین عامل خطر بسیار مهمی در بروز پوکی استخوان است و این موضوع درافراد سالمند و میانسال نمود بیشتری دارد.

پیمان عزیز محمدی فوق تخصص غدد و متابولیسم در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران تصریح کرد: برخی از عوامل بروز پوکی استخوان تا حد زیادی قابل کنترل نیستند و در مقابل برخی از عوامل نظیر عوامل غذایی را می‌توان کنترل کرد.

وی افزود: پروتئین‌ها بخش مهمی از ترکیبات غذایی هستند که با مقادیر مختلف در غذاها وجود دارند و به لحاظ ارزش تغذیه‌ای، یکی از گروه‌های اصلی غذایی محسوب می‌شوند.

عزیز محمدی تاکید کرد: با وجود فواید پروتئین و اهمیت مصرف آن، اما مصرف غذاهای پر پروتئین عامل خطر بسیار مهمی در بروز پوکی استخوان است و این موضوع در افراد سالمند و میانسال نمود بیشتری دارد.

وی با بیان اینکه نباید در مصرف غذاهای حاوی پروتئین بالا زیاده روی کرد، یاد آور شد: در مقابل باید مواد غذایی که حاوی ویتامین D هستند را بیشتر مصرف کرد.

عزیز محمدی خاطر نشان کرد: برخی از داروهای تجویزی نظیر کورتون که در درمان بیماری‌هایی نظیر آرتروز و آسم استفاده می‌شود نیز ممکن است خطر پوکی استخوان را افزایش دهند.




انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.