سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

میوه‌هایی که فشار خون را کاهش می دهند

طالبی، موز، انجیر از میوه‌های تابستانی هستند که در کاهش فشار خون تاثیر زیادی دارند.

پیام فرحبخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: مواد غذایی که حاوی کلسیم، پتاسیم، منیزیم باشد و خانواده‌ی لبنیات در کاهش فشار خون نقش به سزایی دارند. سبزیجات مهمترین منبع حاوی کلروفیل هستند علی الخصوص میوه‌هایی نظیر موز، طالبی، انجیر و خربزه که جزء میوه‌های تابستانی و منابع غنی محسوب می‌شوند و در کاهش فشار خون نقش تاثیرگذاری دارد. 

وی افزود: افراد باید از غذاهای حاوی سدیم بسیار مانند نمک و خوراکی‌های شور مزه پرهیز کنند چرا که با هدف خوراکی‌های سدیم دار میزان فشار خون به مراتب افزایش می یابد. 

وی اذعان داشت: چیپس، پفک، خیارشور، غذاهای کنسروی از جمله خوراکی‌های شور مزه هستند که برای مبتلایان به فشار خون مضر است.



انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.