میوه‌هایی که فشار خون را کاهش می دهند
پیام فرحبخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: مواد غذایی که حاوی کلسیم، پتاسیم، منیزیم باشد و خانواده‌ی لبنیات در کاهش فشار خون نقش به سزایی دارند. سبزیجات مهمترین منبع حاوی کلروفیل هستند علی الخصوص میوه‌هایی نظیر موز، طالبی، انجیر و خربزه که جزء میوه‌های تابستانی و منابع غنی محسوب می‌شوند و در کاهش فشار خون نقش تاثیرگذاری دارد. 

وی افزود: افراد باید از غذاهای حاوی سدیم بسیار مانند نمک و خوراکی‌های شور مزه پرهیز کنند چرا که با هدف خوراکی‌های سدیم دار میزان فشار خون به مراتب افزایش می یابد. 

وی اذعان داشت: چیپس، پفک، خیارشور، غذاهای کنسروی از جمله خوراکی‌های شور مزه هستند که برای مبتلایان به فشار خون مضر است.



انتهای پیام/