سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چین و چروک صورت خود را با تغییر الگوی خواب کاهش دهید

بشر برای سالم بودن و سالم زیستن به خواب نیاز دارد، خوابیدن به پشت روی شکم به پهلو یا به شکل جنینی جزو وضعیت‌های معمول خواب است که بر روی نحوه تنفس، وضع ستون فقرات و جریان خون تأثیر می‌‌گذارد.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ اکثر متخصصان معتقدند 80 ساعت خواب شبانه یعنی معادل یک سوم شبانه روز برای همه لازم است اما آیا می‌دانید علاوه بر این موضوع نحوه خوابیدن نیز روی سلامت تأثیر می‌گذارد.

در این مطلب به چند موضوع از وضعیت‌های خواب اشاره و تأثیرات آن را بر سلامتی بدن بررسی می‌کنیم.

خوابیدن به پشت، دست‌ها بالا
به این حالت خواب وضعیت "ستاره دریایی" می‌گویند. در این حالت فرد به پشت می‌خوابد و دست‌هایش به سمت بالا و دو طرف بالش قرار می‌گیرد که این حالت برای کمر و صورت مفید است زیرا در این حالت دست‌ها بر روی پوست قرار نمی‌گیرد و باعث جلوگیری از بروز چین و چروک می‌شود با این همه، احتمال آپنه و خر و پف در این حالت زیاد است.

خوابیدن به پشت دست‌ها در راستای بدن 
خوابیدن به  پشت در حالی است که دستها در کنار بدن قرار داشته باشد که مهمترین وضعیت خواب برای سلامت است این نحوه خواب اثرات مفیدی را برای ستون فقرات و گردن دارد. افرادی که به این حالت می‌خوابند بیش از بقیه خر و پف می‌کنند و بروز آپنه خواب(مسدود شدن مجاری نفس) در این حالت زیاد است.

خوابیدن به روی شکم
خوابیدن بر روی شکم به سلامتی بدن آسیب می‌زند سعی کنید هرگز در این وضعت نخوابید زیرا که باعث بروز کمر درد و گردن درد و چین و چروک پوست صورت می‌گردد.

خوابیدن به پهلو
متخصصان معتقدند خوابیدن به پهلو برای ستون فقرات مفید است، خوابیدن به پهلو و قرار دادن دستها در راستای بدن باعث می‌شود ستون فقرات در حالت طبیعی قرار بگیرد.

به عقیده متخصصان خوابیدن به پهلو و همچنین استفاده از یک بالشت کوچک بین زانوها فشار زیادی را به مهره های گردن و رشته‌های عصبی متصل به ستون فقرات را کاهش می‌دهد.

گفتنی است؛نحوه خوابیدن بیشترین تأثیرات خود را برای گردن، ستون فقرات و پوست صورت می‌گذارد و بهترین راه برای جلوگیری از این مشکلات تغییر الگوی خواب در افراد است.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
مجید
۰۸:۳۲ ۱۰ خرداد ۱۳۹۴
چطور در شبانه روز که 24 ساعت است میتوان 80 ساعت خوابید؟!
علي
۱۳:۱۷ ۰۷ خرداد ۱۳۹۴
با سلام به نظرم با كمي تامل در روايات به نحوه درست خوابيدن مي توانيم دست يابيم