وی تصریح کرد: قرار شد پس از تصویب کلیات این بند، نظر استانداری که آمار تخلفات شکار و صید در استانهای متبوعشان بالاست. برای تعیین این بها گرفته شود که این اقدام توسط سازمان محیط زیست در استانهای زنجان، یزد، سمنان، گلستان و لرستان انجام شد.
تیموری در خصوص تعیین جرایم بیان کرد: نظرم تخصصان محیط زیست برای تعیین جرایم متناسب با ارزش جانوران وحشی نیز گرفته شد و با تشکیل صورت جلسهای، پیشنهادات نهایی سازمان محیط زیست به شورای عالی محیط زیست تقدیم و در حال حاضر پیشنهادات در دبیرخانه بررسی میشود.
وی ادامه داد: به زودی بهای نهایی جانوران وحشی طی یک هفته آینده توسط شورای عالی محیط زیست ابلاغ میشود.
مدیر کل دفتر شکار و صید سازمان محیط زیست عنوان کرد: در ای بند به گونههای در معرض انقراض توجه بیشتری شده و بهای بیشتری برای آنها در نظر گرفته شده، اما جرایم کمتری برای جانوران خانگی مد نظر قرار گرفته و ضرر و زیان ناشی از تخلفات شکار و صید این جانوران متعادل تر شده است.
وی افزود: بر اساس بهای شکار و صید یوز پلنگ آسیایی از 20 میلیون تومان به 100 میلیون تومان، پلنگ ایران از 5 میلیون تومان به 80 میلیون تومان رسیده است. همچنین بهای شکار و صید گونههایی مانند خرس قهوهای 50 میلیون تومان، گوزن زرد 60 میلیون تومان و مرال و شوکا نیز با افزایش چشمگیری به 35 میلیون تومان رسیده است.
انتهای پیام/