به گزارش خبرنگار شهری باشگاه خبرنگاران، رحمت الله حافظی رئیس کمیسیون
سلامت و محیط زیست شورای شهر در ادامه جلسه علنی امروز و با ارائه تذکری در خصوص ارتقای کیفیت نان اظهار کرد: در 5 ماه گذشته کمیته سلامت و محیط زیست شورا جلسات
متعددی را برای مطالعات نان با کیفیت داشته و از افراد صاحب نظر، اتحادیه نانواییها،
سازمان غذا و دارو، دانشگاه علوم پزشکی، موسسه استاندارد و پژوهشکده آرد و غلات
دعوت کرده تا به بررسی این موضوع بپردازیم.
وی افزود: جمع بندی جلسه بر این مبنا بود که ارتقای کیفیت نان برای
ارتقای سلامت شهروندان مورد بررسی و تدوین قرار بگیرد.
حافظی تاکید کرد: انتظار داریم هرچه سریعتر پژوهشکده آرد و نان و
موسسه استاندارد طرح جامع ارتقای تولید نان با کیفیت را ارائه دهند تا سلامت
شهروندان تضمین شود، چرا که عدم رعایت این موضوع، مشکلاتی را برای شهروندان رقم میزند.
انتهای پیام/