محمد سریر، رئیس هیات مدیره خانه موسیقی ايران در گفتگو با
خبرنگار موسيقي باشگاه خبرنگاران در خصوص عوامل مؤثر بر قیمت بلیط کنسرتها گفت: علاوه بر هزینهی خود هنرمند و اعضای گروه که مقدار ناچیزی است ، هزینههای جنبی از قبیل اجارهی سالن ، نور ، دکور و همچنین بخشهای دولتی در زمینهی ادارهی امور و ایجاد نظم وجود دارد. این هزینهها حدوداً برای هر صندلی بین 38 تا 48 هزار تومان تخمین زده میشود.
وی افزود: با در نظر گرفتن قیمتها از 40 تا 100 هزار تومان وقتی معدل گرفته میشود، در واقع برای هنرمند چیزی نمیماند ، چرا که بخش اعظم این رقم به اجارهی سالنها که بیشتر در اختیار مؤسسات دولتی یا نیمه دولتی مانند شهرداری هستند، تعلق میگیرد و باید روی آنها اندیشه و نظارتی شود تا هزینهها پایین بیایند که هم مردم و هم بخش هنری نیز بتوانند از این برنامهها استفاده کنند.
سریر در پاسخ به میزان تأثیر و اقدامی که خانه موسیقی بر این قیمتها دارد، تصریح کرد: خانهی موسیقی نمیتواند دخالت چندانی در این کار بکند ، زیرا همان طور که گفته شد ، بخش اعظم هزینهها به بخشهای دولتی بر میگردد و این مردم هستند که با شرکت نکردن در این برنامهها میتوانند موجبات کاهش قیمت بلیطها را فراهم کنند ، چرا که آرام آرام باید یاد بگیریم که توسط خود مردم توازن را برقرار کنیم و زمانی که بلیطها خریداری نشوند ، قیمتها به حالت متعادلی میرسند.
وی افزود: اجناس زیادی در بیرون هستند که میتوان با این شیوه قیمت آنها را تنظیم کرد ، بجز بعضی مواد مثل مواد غذایی که دولتها موظف هستند آن را کنترل کنند و در مورد کنسرت ها نیز وقتی افرادی هستند که خودشان حاضر به خرید این بلیطها میشوند طبیعی است که چنین اتفاقی میافتد.
رئیس هیات مدیره خانه موسیقی خاطر نشان کرد: در بخشهایی که اجرای کنسرتها که ارزشی هستند و به نوعی بخش فرهنگ جامعه در آن پررنگ است، دولتها باید زمینهای را فراهم کنند که این هزینهها را پایین بیاورند ، به عنوان مثال سالنها را ارزانتر اجاره دهند و قیمت پایهی صندلیها را از 40 به 20 هزار تومان برسانند تا این بخش از هنر نیز در اختیار همه قرار بگیرد.
انتهای پیام/