سیروس بیک بکان گفت: در 2 هزار هکتار از این میزان سطح زیر کشت، لوبیای چیتی، در یکهزار و 200 هکتار، لوبیای قرمز و در یکهزار و 300 هکتار نیز لوبیای سفید کشت می شود.
وی با بیان اینکه کشت بهاره لوبیا از نیمه اردیبهشت آغاز و تا نیمه دوم خرداد ادامه دارد، افزود: بیشترین سطح زیر کشت این محصول در چهارمحال و بختیاری، با 2 هزار و 300 تا 2 هزار و 500 هکتار در شهرستان لردگان و پس از آن در شهرستان های شهرکرد و کیار می باشد.
به گفته بیک بکان، چون سطح زیر کشت لوبیا در چهارمحال و بختیاری امسال به دلیل محدودیت منابع آبی، افزایشی نسبت به سال گذشته ندارد، برنامه ریزی برای افزایش عملکرد تولید محصول در واحد سطح از طریق تقویت مواد آلی با اضافه کردن کاه و کلش، کودهای سبز، تاریخ کشت مناسب،اصلاح و کشت ارقام مقاوم،مبارزه با آفات و علف های هرز، آبیاری به موقع،برداشت مکانیزهو رعایت اصول فنی ضروری است.
انتهای پیام/س