بهمن عسگری در
گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران شهرکرد، میراث فرهنگی را امانت های ارزشمندی دانست که بشر در طول زمان سعی در حفظ و حراست آنها داشته تا این سرمایه های گرانبها را به نسل های آینده انتقال دهد. وی افزود: استان چهارمحال و بختیاری با داشتن قدمتی دیرینه، دارای آثار و ابنیه تاریخی و فرهنگی زیادی است که زبان گویای تاریخ این دیار پر افتخار است.
وی همچنین از آغاز اجرای طرح بهینه سازی و رسیدگی به وضعیت موزه های این استان شامل تغییر و مرمت اشیاء تاریخی، نوردهی، تعویض ویترین و ... از شش ماه گذشته خبر داد.
عسگری، با اشاره به نگهداری و نمایش آثار باستانی، اشیاء با ارزش و نایاب نگهداری در موزه ها، اضافه کرد: موزه باستان شناسی شهرکرد مرکز استان چهارمحال و بختیاری نیز با مساحت حدود یک هزار و 200 متر مربع و در یک طبقه ساخته شده است که از لحاظ محتوا یک موزه تاریخی و فرهنگی به شمار می رود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: در موزه باستان شناسی شهرکرد اشیاء و ابزارهای سنگی ریز و درشت با پیکره های گلی و ابزار استخوانی از دوره نو سنگی، ظروف سفالی تاریخی، ظروف مفرغی ساده و نقش دار، سکه های تاریخی و کتیبه های سنگی می باشد.
عسگری، هدف از افتتاح موزه ها را بررسی آثار، تحقیق بر محیط زیست و شواهد به جای مانده انسان ها، آشنایی با عقاید، افکار و هنر قدیمی ها دانست.
وی گفت: در استان چهارمحال و بختیاری تعداد 10 موزه فعال وجود دارد که 7 موزه تحت پوشش این اداره کل، 2 موزه به صورت خصوصی و 1 موزه به صورت مشارکتی فعال و اداره می شود. مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان چهارمحال و بختیاری، با اشاره به اینکه بیشترین مخاطبان موزه های این استان، دانش آموزان و دانشجویان می باشد،
افزود: عدم آگاهی و مشغله کاری یکی از دلایل کاهش بازدید عموم مردم از موزه های سطح استان می باشد.
انتهای پیام/ا