سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بسته ویژه منتخب والپیپرها و احادیث منتسب به حضرت زینب(س)+دانلود

به مناسبت وفات بانوی صبر و استقامت حضرت زینب (س)،سرویس فضای مجازی مختصری به زندگانی آن بزرگوار پرداخته و در ادامه والپیپرهای زیبایی مرتبط با آن بانوی علمدار در این گزارش برای شما مخاطبان قرار داده است.

به گزارش سرویس فضای مجازی باشگاه خبرنگاران ؛ حضرت زينب (ع)، دختر على بن ابيطالب (ع ) و فاطمه زهرا (س) است.او زنـدگـى شـيـريـنـش را در كـنـار پـدر و مـادر و جد بزرگوارش(نبى گرامى اسلام (ص) و برادرانش (امام حسن و امام حسين علیهم السلام آغاز كرد.

مختصری از زندگی آن بزرگوار:
زندگى پررنج و مشقت زينب (س) پس از پنج سالگى مقارن با رحلت پيامبر اكرم (ص ) آغاز شد و در فاصله اى بسيار كوتاه، پس از مرگ پيامبر، وى شاهد مادرى بود كه در بين درب و ديوار فرياد مى زد: اى فضه، مرا درياب!
هزاران غم، يكى پس از ديگرى،ميهمان قلب كوچك دختر زهرا شد.بردن على بن ابيطالب (ع ) به اجبار و تازيانه هايى كه بر بازوى مادر مى نشست و سرانجام موج سنگين رحلت زهراى مرضيه،كمر زينب (س) را شكست.



گويى زينب،از همين آغاز راه، در برابر طوفان تازيانه غم ها قرارمى گيرد تا روزى بتواند همه غم و رنج هستى را بر دوش كشد!
روزى زينب در كلاس تفسيرش براى بانوان،سوره كهيعص را تفسير مى كرد.
على (ع ) وارد شد و از دخترش پرسيد: كهيعص را تفسير مى كنى ؟
زينب عرض كرد: آرى.
على (ع ) فرمود: اى نور ديده!
ايـن حـروف،رمـزى است در مصيبت وارده بر شما عترت پيغمبر و شايد فرموده باشد:كاف، رمز كربلا است،هاء اشاره به هلاكت عترت دارد،ياء يعنى يزيد،آن كه بر حسين ستم مى كند،عين كنايه از عطش ابى عبداللّه است و صاد اشاره به صبر دارد.
زينب در زير تازيانه روزگار آبديده مى شود تا پيام رسان عاشورا باشد.
از هـمـيـن رو زمانى كه پسرعمويش عبداللّه بن جعفرة به خواستگاريش مى آيد، شرط مى كند:در رفتن به خانه برادرم (حسين ) آزاد باشم و هرگاه اوبه مسافرت رفت، من نيز بايد با او بروم!
مصيبت شهادت اميرمومنان على (ع) و امام حسن مجتبى (ع)، زينب را آبديده تر مى كند.


آن گاه زمان هجرت فرا مى رسد و در سال 60 هجرى به همراه برادرش امام حسين (ع ) از مدينه به مكه و از آن جا به طرف كربلا حركت مى كند.
كـربـلا صـحنه شهادت برادران و برادرزادگان زينب و منظره تماشايى به خون نشستن محمد و عون دو رزمنده قهرمان و شجاعى است كه در دامان زينب پرورش يافته اند.
زيـنـب،نـاظر اين صحنه هاست و همه اينها از زينب،دختر على (ع )،شيرزنى مى سازد كه از عصر عاشورا،قافله سالار كاروان اسيران آزادي بخش مى شود.



پـس از آتـش گرفتن خيمه ها در شب يازدهم محرم الحرام سال 61 هجرى قمرى و با وجود فشار غـم هـا بر قلب زينب در نيمه شب با قدى خميده به نماز شب مى ايستد و فرداى آن به همراه امام سجاد(ع ) و ديگر اسرا, راهى كوفه مى شود.

در كـوفـه،زيـنـب (س ) را بـه مـجـلـس ابـن زياد مى برند در حالى كه كنيزانش پيرامون وى را گرفته اند.
او با شكوهى خاص وارد مجلس مى شود و به عبيداللّه اعتنايى نمى كند.
ابن زياد, از اين بى توجهى به شدت ناراحت شده،با اين كه زينب را شناخته است،مى پرسد: اين زن پرنخوت و تكبر كيست ؟
كسى جواب نمى دهد!
باز سوال مى كند تا بار سوم كه زنى پاسخ مى دهد: اين زينب دختر على است!
عبيداللّه مى گويد:خدا را شكر مى كنم كه شما را رسوا و دروغتان را آشكار كرد!
زيـنـب با كمال شهامت و شجاعت مى فرمايد:خدا را شكر مى كنيم كه افتخار شهادت را نصيب ما كرد!
رسوائى از آن فاسق ها است.
ما در عمرمان دروغ نگفته ايم،دروغ هم از آن فاجرهاست.
زينب در شام و در برابر يزيد نيز با خطبه اى غرا و آتشين،كوس رسوايى يزيد را به صدا درآورد و با ايـن كه در چنگال خون آشام ترين طاغوت زمان اسير بود چنان حماسه آفريد كه پايه هاى حكومت فرزند معاويه را به لرزه درآورد.
در ظـاهـر يـزيد فرمانروا بود و زينب تنها و دربند اما روح بلند دختر فاطمه (س ) يزيد را درهم شـكسته بود و سرانجام يزيد از ترس سقوط حكومتش به اين نتيجه رسيد كه كاروان اسيران را به مدينه بفرستد.




كـار زيـنـب (س) ابلاغ خون شهيدان بود و چه خوب پيام خود را ابلاغ كرد.حضرت زينب سلام الله عليها شيرزن دشت كربلا سرانجام پس از عمري دفاع از طريق حقه ولايت و امامت در 15 رجب سال 63 هجرى قمرى در ضمن سفرى كه به همراه همسر گراميشان عبداللّه بن جعفر به شام رفته بودند، وفات يافته و بدن مطهر آن بانوى بزرگوار در همانجا دفن گرديد.
مزار ملكوتى آن حضرت (دمشق/سوریه)اينك زيارتگاه عاشقان و ارادتمندان اهل بيت عصمت و طهارت عليهم السّلام مى باشد.

برخی از احادیث حضرت زینب (س) :

وسیله ارتباط خلق و خالق

ابوبكر با این سند:محمد بن زكریا،جعفر بن محمدبن عماره‏كندى، پدرش، حسین بن صالح، حى دو مرد از بنی هاشم از حضرت‏ زینب(س)دختر على علیه‌السلام روایت كرد كه زینب (س) فرمود:«قالت فاطمه علیهاالسلام:نحن وسیلته فى ‏خلقه و نحن خاصته و محل‏ قدسه و نحن حجته فى غیبه و نحن ورثه انبیائه» «ما وسیله‏ ارتباط خدا بامخلوق‏هاى او هستیم. ما برگزیدگان خداییم و جایگاه پاكى‏ ها، ما راهنماهاى روشن خداییم و وارث پیامبران اوهستیم‏».

بهشت جایگاه شیعیان

ابى‏ حجاف(از محمدبن عمر بن حسن) از زینب، به نقل از فاطمه علیهاالسلام و اشجع، بلیدبن سلیمان (از ابى‏حجاج، محمدبن عمرو هاشمى) از زینب دختر على علیه‌السلام نقل كرد كه فاطمه  علیهاالسلام فرمود:«قالت فاطمه علیهاالسلام:ان رسول الله قال لعلى اما انك یابن‏ ابى ‏طالب و شیعتك فى‏ الجنه‏» «و سیجى‏ء اقوام ینتحلون حبك ثم‏یمرقون من الاسلام كمایمرق السهم من الرمیه.» رسول خدا به‏ على علیه‌السلام فرمود: «اى پسر ابوطالب! همانا تو و رهروان تو در بهشت‏ اند و به زودى قومى مى ‏آیند كه از دوستى تو سخن مى‏ گویند. آنگاه از اسلام فرار مى ‏كنند. مانند پرت شدن تیر از كمان.»

والپیپرهای حضرت زینب (س) 








ماییم و نوای بینوایی حسین(ع)،بسم اله اگر میتوانی
گزارش : محمد الماسی

 • دانلود و مشخصات فایل


 • حجم: 6.78 مگابایت
 • نسخه: 0.0.0.0
 • اجرا در: ویندوزهای XP, 7, 8
 • امتیاز:


   


تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
احمد
۰۷:۴۹ ۰۷ مرداد ۱۳۹۴
ممنون از زحماتتون.قشنگ بودن
ناشناس
۲۱:۱۶ ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۴
عجرتون با خانم حضرت زیب (س)
ممنون جالب بود بازهم از این پست ها بزارید