سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خوردنی هایی خوشمزه که باعث زرد شدن دندان ها می شوند

دندان‌ها به طور طبیعی سفید نیستند و کمی رنگ زرد (به علت افزایش سن) در آنها وجود دارد.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، لبخند زدن با دندانهایی سفید و براق نه تنها ظاهر را زیبا می‌کند بلکه باعث افزایش اعتماد به نفس افراد می‌گردد.

رژیم و عادت‌های غذایی غلط باعث از بین رفتن رنگ سفید دندان شده و ته‌نشینی از غذاهای بر روی دندان باعث زرد شدن آنها می‌گردد.

با افزایش سن و با جذب غذا مینای دندان شروع به ساییده شدن می‌کند، لذا به این دلیل لکه‌هایی بر روی پلاک دندان چسبیده و به زرد شدن آنها کمک می‌کند.

طبق نظر سنجی‌های انجمن دندانپزشکی آمریکا، بیش از 73 درصد شهروندان این کشور بر این باورند که دندانهای زرد باعث تخریب لبخند آنها شده است.

حال به چند ماده غذایی که باعث تخریب دندانها می‌شود اشاره می گردد:

انواع توت‌ها
اگر توت‌ها سرشار از ویتامین‌ها و آنتی اکسیدانها می‌باشد و به سلامتی بدن کمک می‌کند، اما قند موجود و رنگ طبیعی آن در طولانی مدت باعث زرد شدن رنگ دندان می‌گردد.
لذا بهتر است از آب یا یک لیوان شیر برای محافظت رنگ دندان استفاده شود.

چای
چای یکی از مواردی است که به نسبت قهوه، به شدت در تغییر رنگ دندان نقش دارد.
برخی انواع چای چون چای سبز، سفید و گیاهی که رنگ روشن تری‌ دارند، کمتر به رنگ دندان‌ها آسیب می‌زنند.

سرکه بالزامیک
اگر چه این ماده یکی از چاشنی و طعم دهنده‌های سالاد به شمار می‌رود، اما به شدت به دندان‌ها آسیب می‌رساند. گفتنی است که اسید سرکه PH دهان را کاهش داده و مینای دندان را تخریب می‌کند یک راهکار پیشنهادی این است که 30 دقیقه پس از مصرف مواد اسیدی صبر کرده تا PH دهان به حالت طبیعی باز گردد سپس مسواک کرد.

انتهای پیام/
برچسب ها: دندان ، لثه ، مینا ، زرد ، خوراکی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.